ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκε όχημα διαφυγής και DNA στα νύχια της Καρολάιν - Πού «κολλάνε» οι έρευνες

Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκε όχημα διαφυγής και DNA στα νύχια της Καρολάιν - Πού «κολλάνε» οι έρευνες

Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά. Τι δείχνουν οι νεότερες πληροφορίες για το έγκλημα.

Δεν βρέθηκε DNA στα νύχια της Καρολάιν ενώ δεν έχει εντοπιστεί ούτε όχημα διαφυγής των δολοφόνων της, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Οι έρευνες βρίσκονται σε κομβικό σημείο, καθώς τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, δεν έχουν οδηγήσει στα ίχνη των δραστών.

«Οι δολοφόνοι μπορεί και να μην συλληφθούν ποτέ»

Την ίδια στιγμή, δημοσίευμα της βρετανικής SUN, αναφέρει, ότι οι ελληνικές αρχές έχουν καταλήξει σε 10 υπόπτους, κάνοντας λόγο για αποτυχία της αστυνομίας να συλλάβει τη συμμορία των «ερασιτεχνών» που διέπραξε το στυγερό έγκλημα. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι διαρρήκτες που δολοφόνησαν την 20χρονη Καρολάιν, μπορεί να μην συλληφθούν ποτέ.

«Πρόκειται για σκληρούς εγκληματίες, διαφόρων εθνικοτήτων», δήλωσε αστυνομικός στην διαδικτυακή Sun. «Είναι μία δύσκολη υπόθεση. Έχει πάρει περισσότερο χρόνο απ’ ότι θεωρούσαμε, αλλά πλησιάζουμε».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, στο περιθώριο του δημοσιεύματος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Δημοσθένης Πάκος, σημείωσε, πως αντιλαμβάνεται ότι όλοι έχουν συγκλονιστεί από την δολοφονία αυτή, ωστόσο δεν θεωρεί πως έχει αποτύχει η αστυνομία.

«Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν όλοι λίγο υπομονή, και να μην υπάρχει τέτοιου είδους πίεση πάνω στην Αστυνομία», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στο τι δυσκολεύει περισσότερο τις αρχές ως προς την συλλογή στοιχείων σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες, είπε πως αυτό αποτελεί το πώς θα βρεθεί αυτό το στοιχείο για το οποίο δεν θα χωρά αμφιβολία πως θα αποτελεί απόδειξη της ενοχής του εκάστοτε δράστη ώστε να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη, όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε, «δεμένος» ώστε να μην βρίσκεται έξω στην κοινωνία.

Μίλησε η ψυχολόγος της Καρολάιν - Τι είπε για τον σύζυγό της

Όπως τόνισε η ψυχολόγος ήταν ένα πολύ ευτυχισμένο και δεμένο ζευγάρι και μάλιστα ο πιλότος συνόδευε στις συνεδρίες την σύζυγό του.

Η κυρία Μυλωνοπούλου, έκανε λόγο για μια πολύ καλή μητέρα που ενδιαφερόταν για το παιδί της και ζήτησε ψυχολογική υποστήριξη για ζητήματα που αφορούσαν την μητρότητα.

«Γι' αυτό το ζευγάρι, μονο τα καλύτερα έχω να πω. Ερχονταν πάντα μαζί. Η Καρολάιν δεν είχε φίλες, οι φίλες της ήταν στην Αλόννησο και αφιέρωνε όλο τον χρόνο στο παιδάκι της. Στην ψυχολόγο έκανε κάθε φορά κατάθεση ψυχής. Μάθαινα τι την κάνει χαρούμενη, τι την κάνει ευτυχισμένη. Ήταν ένα 20χρονο παιδί, την έβλεπα σαν παιδί μου, φανταστείτε ότι τα παιδιά μου είναι πάνω από 30 ετών και εκείνη είναι 20. Ήθελε τις συμβουλές μου γιατί διακατεχόταν από λίγο άγχος, δεν είχε όμως φόβο για τίποτε. Ήταν γελαστό παιδί, με στόχους, το άγχος της ήταν για το παιδί της. Πριν γεννήσει είχε μία αποβολή, γέννησε και τη Λυδία πρόωρα οπότε καταλαβαίνετε ότι έχοντας βιώσει όλο αυτό είχε ένα άγχος πώς θα μεγαλώσει το παιδί της. Ο Μπάμπης ήταν πολύ υποστηρικτικός σε όλα και για να συνεχίσει τις σπουδές της. Πάντα μαζί έρχονταν δεν έκρυβε τίποτε».

«Η Καρολάιν ήταν μια ευτυχισμένη κοπέλα. Ήταν η χαρά της ζωής. Ένα πολυτάλαντο παιδί, ένα ευτυχισμένο παιδί. Λάτρευε τον σύζυγο της, κι εκείνος το ίδιο. Μου είχε πει τα πάντα, μιλούσε για την ευτυχία της. Ήθελε να φτιάξει το σπίτι της, να στεγάσει την ευτυχία της. Τα έλεγε τα όνειρά της. Μην ανοίγεσαι τόσο πολύ, της έλεγα, ο κόσμος δεν είναι όλος καλός», ανέφερε επιπλέον η ψυχολόγος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείσα για την τελευταία φορά που είδε την Καρολάιν είπε: «Δεν θυμάμαι την ακριβή ημερομηνία, το Πάσχα είχαν φύγει ταξίδι τα παιδιά, μετά δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, δεν μπορέσαμε να ξαναειδωθούμε».

«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά»

Για τις εξελίξεις στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μίλησε και ο πρόεδρος Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, καθώς και η δικηγόρος – ποινικολόγος, Εβίτα Βαρελά.

«Επαγγελματίες οι δράστες με τον τρόπο που έδρασαν. Τέτοιοι δράστες δρουν ανάλογα με τις περιστάσεις. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στην υπόθεση. Όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμα και ως προς την υπηκοότητα αυτών που στέρησαν τη ζωή της άτυχης Καρολάιν» σημείωσε ο κ. Καλλιακμάνης.

«Να μη κάνουμε σενάρια. Η υπόθεση θα εξιχνιαστεί. Να είμαστε όλοι προσεκτικοί και να μην κατασκευάζουμε ενόχους» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η κυρία Βαρελά, τόνισε μιλώντας στο Mega την ανάγκη απονομής δικαιοσύνης όταν η υπόθεση εξιχνιαστεί και τα ισόβια να είναι ισόβια, όπως είπε.

Τέλος, συμπλήρωσε ότι δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Οργανωμένο Έγκλημα: Πέντε ομάδες «νονών» στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ.