ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ζάκυνθος: Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως εκτελεστής της συζύγου του Κορφιάτη

Δολοφονία Ζάκυνθος

Την προφυλάκιση ενός 39χρονου, από τους επτά συνολικά συλληφθέντες για τη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη, τον Ιούνιο του 2020 στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου, αποφάσισαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτής και εισαγγελέας.

Η απολογία του άρχισε περίπου στις 13:00 του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20:00. Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του φερόμενου ως δράστη της δολοφονικής επίθεσης και έκριναν τον κατηγορούμενο προσωρινά κρατούμενο.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 39χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια του ΑΤ Ζακύνθου μέχρι να μεταφερθεί σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα.

Βρέθηκαν Καλάσνικοφ σε αποθήκη συγγενούς κατηγορουμένου

Παράλληλα, σύμφωνα με το CNN Greece, δύο Καλάσνικοφ βρέθηκαν σε αποθήκη συγγενικού προσώπου κατηγορούμενου στην υπόθεση του συμβολαίου θανάτου της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ασφάλεια Πύργου έκανε έρευνα σε μια παλιά αποθήκη που ανήκει στον πεθερό βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του επιχειρηματία Διονύση Κορφιάτη και εντόπισε δύο καλάσνικοφ.

Τα όπλα μεταφέρονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και η υπόθεση λαμβάνει άλλη διάσταση, καθώς πρέπει να ερευνηθεί για ποιο λόγο έκρυβε τα όπλα και αν έχουν σχέση με εγκληματικές ενέργειες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρίστιαν Έρικσεν: «Πάγωσε» το Euro 2020 αλλά ντρίμπλαρε τον θάνατο - Τι έσωσε τη ζωή του