ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυκά Νερά: Μου είπε να φύγω, θόλωσα και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια και το μαξιλάρι

Γλυκά Νερά δολοφόνος συζυγος
INTIME

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Η ομολογία του συζύγου της Καρολάιν για την δολοφονία της 20χρονης για το πώς την σκότωσε με τα χέρια του και ένα μαξιλάρι

Μετά από ανάκριση σχεδόν 8 ωρών ομολόγησε ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά της 20χρονης Καρολάιν στις 11 Μαΐου υποστηρίζοντας ότι δεν είχε οργανώσει τη δολοφονία της και ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία για να καλύψει τα ίχνη του.

Ο Μπάμπης επιχειρώντας να εξηγήσει γιατί σκότωσε την Καρολάιν είπε στους αστυνομικούς ότι τσακωνόταν συχνά και ότι εκείνη ήθελε να πάρουν διαζύγιο.

«Ήταν νωρίς το βράδυ όταν τσακωθήκαμε. Δεν ήταν η πρώτη φορά που τσακωνόμασταν. Ήθελε να χωρίσουμε. Μου είπε να φύγω από το κρεβάτι. Εγώ της απάντησα και τότε την είδα να πετάει το μωρό στην κούνια του» είπε αρχικά στους αστυνομικούς και συνέχισε περιγράφοντας τι συνέβη το μοιραίο βράδυ:

«Μου είπε ξανά να φύγω και τότε θόλωσα. Άρχισε να φωνάζει και τότε πήρα ένα μαξιλάρι , πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με το μαξιλάρι και τα χέρια μου. Μετά κατάλαβα ότι την είχα σκοτώσει. Δεν το είχα σχεδιάσει».

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που κατάφεραν να πετύχουν να ομολογήσει τα όσα φρικιαστικά έκανε, «δεν άντεχα άλλο τους καβγάδες και τις απειλές χωρισμού».

Τα στοιχεία που οδήγησαν στον δολοφόνο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr οι αστυνομικοί «έδεσαν» την υπόθεση αποδεικνύοντας πως δολοφόνος είναι ο 32χρονος σύζυγος της κοπέλας, βασιζόμενοι σε συγκεκριμένα στοιχεία που «ξεκλείδωσαν» την υπόθεση:

Πρώτον: Τα στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο του πιλότου «έδειξαν» πως ο ίδιος, αν και είχε ισχυριστεί πως ήταν δεμένος από τους ληστές, πραγματοποιούσε κανονικότατα κλήσεις.

Δεύτερον: Αν και ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι τις επίμαχες ώρες, πριν υποτίθεται μπουν οι ληστές στο σπίτι, εκείνος κοιμόταν, η εφαρμογή Fitness που είχε καταβάσει ο ίδιος για να μετρά τα βήματα και τις θερμίδες που καίει κατά τη διάρκεια της ημέρας, έδειξε ότι τις κρίσιμες ώρες βρισκόταν εν κινήσει.

Τρίτον: Το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Το κινητό – ρολόι έχει καταγράψει παλμούς στη νεαρή κοπέλα, την ώρα που η περιγραφή του συζύγου, που ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας, θα έπρεπε να δείχνει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωής για την 20χρονη.

Τέταρτον: Ο 32χρονος δεν είχε πειστικές απαντήσεις αναφορικά με το πώς κατάφερε να αποδεσμευτεί από τα σχοινιά με τα οποία τον είχαν δέσει οι ληστές και τελικά να τηλεφωνήσει ο ίδιος στην Αστυνομία.

Πέμπτον: Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τεχνικής ανάλυσης στο καταγραφικό των καμερών, προκύπτει μια απόκλιση. Ο 32χρονος στην κατάθεσή του έχει δώσει συγκεκριμένη ώρα που οι δράστες φεύγουν από το σπίτι και συγκεκριμένη ώρα που αφαιρούν την κάρτα. Όμως, οι ώρες αυτές φαίνεται ότι δεν συμφωνούν με τα εργαστηριακά δεδομένα, καθώς όλα δείχνουν πως η κάρτα έχει αφαιρεθεί 4 ή 5 ώρες πριν μπουν οι φερόμενοι ληστές στο σπίτι.

Έκτον: Φαίνεται από την ανάλυση ότι υπάρχει στις 12 το βράδυ μία ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσα στο ζευγάρι, τα οποία δείχνουν ότι ίσως και να υπήρχε κάποιο ζήτημα προστριβής του πιλότου με τη σύζυγό του. Υπάρχουν επίθετα και χαρακτηρισμοί στα αγγλικά, όπως η λέξη “stupid” στα τελευταία μηνύματα που έστειλε η Κάρολαιν, με την αστυνομία να διευρευνά περαιτέρω γιατί διατυπώθηκαν αυτές οι εκφράσεις.

Έβδομον: Ένα ερώτημα που... βασάνιζε Αρχές και ιατροδικαστές ήταν όσα ισχυρίζεται ο πιλότος για την λιποθυμία του, ότι δηλαδή επί μία τουλάχιστον ώρα ήταν αναίσθητος. Όλοι οι επιστήμονες συμφωνούν πως εάν το λιποθυμικό επεισόδιο διαρκούσε 45 λεπτά ή και μία ώρα, όπως επικαλέστηκε ο 32χρονος, τότε ήταν βέβαιο πως θα οδηγούσε σε εγκεφαλικές βλάβες ή και θάνατο. Άρα, πώς συνήλθε ο πιλότος μετά τη λιποθυμία του χωρίς να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας; Πώς είναι δυνατόν να είχε πλήρη διαύγεια ενώ ήταν αναίσθητος τόση ώρα;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Οι «άγνωστες» σκηνές στο σπίτι του φονικού - Τι έκανε ο πιλότος