ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυκά Νερά ψυχολόγος: Οι δύο καταθέσεις και οι συζητήσεις της με την Καρολάιν

Γλυκά Νερά Σπίτι ψυχολόγος
INTIME

Γλυκά Νερά ψυχολόγος: Η Ελένη Μυλωνοπούλου, η σύμβουλος ψυχικής υγείας στην οποία μιλούσε η Καρολάιν, είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα

Ενδελεχής ήταν η έρευνα των αστυνομικών για την εξιχνίαση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν και δράστη τον 33χρονο σύζυγό της, Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το ζευγάρι την τελευταία περίοδο περνούσε ένταση στη σχέση του.

Στο πλαίσιο αυτό ένα από τα πρόσωπα που γνώριζε αρκετά για το ζευγάρι ήταν η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου με την οποία η Καρολάιν και ο Μπάμπης έκαναν συνεδρίες μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι η κυρία Μυλωνοπούλου, για την επαγγελματική ταυτότητα της οποίας δημιουργήθηκε μεγάλος σάλος, κατέθεσε συνολικά δύο φορές για την υπόθεση.

Η πρώτη φορά ήταν αμέσως μετά το έγκλημα της 11ης Μαΐου και η δεύτερη μόλις 1,5 εβδομάδα πριν την ομολογία του 33χρονου πιλότου.

Αν και για τη δεύτερη κατάθεση οι πληροφορίες ανέφεραν ότι αφορούσε τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν σχετικά με την ιδιότητα της ψυχολόγου την οποία επικαλέστηκε η κυρία Μυλωνοπούλου, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να έδωσε περισσότερα στοιχεία για το ζευγάρι και τη σχέση του δεδομένου ότι οι αστυνομικοί, όπως προκύπτει, δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να εξετάζουν κάθε πιθανό στοιχείο που θα τους οδηγούσε στην εξιχνίαση.

Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ το οποίο επικοινώνησε με την Ελένη Μυλωνοπούλου λίγες ώρες πριν να στηθεί η επιχείρηση μεταφοράς του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου από την Αλόννησο στην Αθήνα, η ίδια είπε ότι ο σύζυγος της Καρολάιν δεν ήθελε ποτέ να είναι μόνη της η 20χρονη στις συνεδρίες και γι’ αυτό ήταν πάντα παρών.

Παράλληλα η κυρία Μυλωνοπούλου αποκάλυψε ότι η Καρολάιν είχε μεγάλη αγάπη για το σκυλί της το οποίο, όπως έχει προκύψει, σκότωσε ο 33χρονος σύζυγός της το μοιραίο βράδυ.

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη ανέφεραν ότι ανάμεσα στο ζευγάρι υπήρχε ένταση το τελευταίο διάστημα με τις ίδιες πηγές να μιλούν και για ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσα στον Μπάμπη και την Καρολάιν το βράδυ της 11ης Μαΐου, σε ένα εκ των οποίων η 20χρονη φέρεται να χρησιμοποίησε τη λέξη «stupid».

Η εικόνα αυτή προκύπτει και από την ψυχρή ομολογία του 33χρονου στους αστυνομικούς για το τι προκάλεσε τις εγκληματικές κινήσεις του.

«Ήταν νωρίς το βράδυ όταν τσακωθήκαμε. Δεν ήταν η πρώτη φορά που τσακωνόμασταν. Ήθελε να χωρίσουμε. Μου είπε να φύγω από το κρεβάτι. Εγώ της απάντησα και τότε την είδα να πετάει το μωρό στην κούνια του» είπε αρχικά στους αστυνομικούς και συνέχισε περιγράφοντας τι συνέβη το μοιραίο βράδυ:

«Μου είπε ξανά να φύγω και τότε θόλωσα. Άρχισε να φωνάζει και τότε πήρα ένα μαξιλάρι , πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με το μαξιλάρι και τα χέρια μου. Μετά κατάλαβα ότι την είχα σκοτώσει. Δεν το είχα σχεδιάσει».

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που κατάφεραν να πετύχουν να ομολογήσει τα όσα φρικιαστικά έκανε, «δεν άντεχα άλλο τους καβγάδες και τις απειλές χωρισμού».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Οι «άγνωστες» σκηνές στο σπίτι του φονικού - Τι έκανε ο πιλότος