ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σταύρος Δογιάκης: Η ψυχολογική πίεση, το τραγικό τέλος και τα ερωτήματα

Σταύρος Δογιάκης: Η ψυχολογική πίεση, το τραγικό τέλος και τα ερωτήματα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Ασφάλειας για να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πυροβολήθηκε θανάσιμα ο 53χρονος επιχειρηματίας, Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας «Κρητικός», σε δασώδη περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές κατατείνουν στην εκδοχή της αυτοχειρίας. Το βασικότερο είναι το εννιάρι πιστόλι που βρέθηκε δίπλα στη σορό του επιχειρηματία, καθώς οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι σε περίπτωση δολοφονίας ο δράστης δεν θα άφηνε πίσω του το όπλο. Επίσης, στο συμπέρασμα αυτό οδηγούνται οι Αρχές και από το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας άφησε πίσω του σημείωμα.

Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί ο 53χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε μεγάλη ψυχολογική πίεση. Από το περιβάλλον του προκύπτει ότι δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Τουναντίον, περιγράφεται ως ένας άνθρωπος ιδιαίτερα δραστήριος, ο οποίος σκεφτόταν τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 53χρονος επιχειρηματίας:

Ο αδελφός του Νίκος ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν περισσότερο από κάθε άλλον κοντά του. Ήδη έχει δώσει κατάθεση στην Αστυνομία, που από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να εντοπίσει τον 53χρονο από το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου. Οι Αρχές έκαναν άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και το στίγμα βρέθηκε σε περιοχή των βορείων προαστίων.

Την ώρα που οι αστυνομικοί, ωστόσο, αναζητούσαν τον 53χρονο, φαίνεται ότι εκείνος ήταν ήδη νεκρός από μία σφαίρα που τον τραυμάτισε στο κεφάλι. Ο επιχειρηματίας φαίνεται ότι επέλεξε ένα απόμερο σημείο της Αγίας Παρασκευής, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Κυνηγού, για να αυτοπυροβοληθεί.

Το βράδυ της Κυριακής είχε πάει σε γάμο όπου ήταν καλεσμένος στην περιοχή των Γλυκών Νερών. Οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να συλλέξουν μαρτυρίες και από τα άτομα που ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ, που ίσως θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις έρευνες. Ανάμεσά τους αρκετοί φίλοι του 53χρονου, ο οποίος ήταν ένας κοινωνικός άνθρωπος με πολλούς φίλους.

Οι αστυνομικοί θα κάνουν έρευνα και για να διαπιστώσουν πως βρέθηκε στην κατοχή του επιχειρηματία το πιστόλι με το οποίο πυροβολήθηκε, εάν φυσικά αποδειχτεί ότι πρόκειται για αυτοχειρία. Περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Ο καταιγισμός ερωτήσεων στον πιλότο, οι ευθύνες στην Καρολάιν και η επιμέλεια του παιδιού