ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πετράλωνα: Αυτός είναι ο 35χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας

αστυνομία περιπολικό
Φωτογραφία αρχείου
Intime

Στη σύλληψη του 35χρονου για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας προχώρησαν το βράδυ της Τρίτης οι αστυνομικοί – Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα, Τετάρτη, ο 35χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον 35χρονο Βούλγαρο έκρυβε ένας φίλος του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες καθοριστικές για τη σύλληψη του 35χρονου ήταν πληροφορίες που έδωσαν γείτονες από τη Νέα Φιλαδέλφεια και εργαζόμενοι σε delivery.

Δείτε το βίντεο του MEGA με τις φωτογραφίες του 35χρονου

Στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας συνελήφθη ο 35χρονος που καταζητούνταν για το βιασμό 50χρονης καθαρίστριας σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα.

Τον 35χρονο που καταζητούνταν για το βιασμό 50χρονης καθαρίστριας σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα κατάφεραν να εντοπίσουν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών που τον αναζητούσαν.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν για ενισχύσεις και στο σημείο έφτασαν πάνοπλοι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ καθώς ο 35χρονος είχε χαρακτηριστεί από την πρώτη στιγμή ως εξαιρετικά επικίνδυνος.

Τελικά οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, καθώς στη θέα τους κατάλαβε ότι όλα έχουν τελειώσει.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό.

Το 2015 θύμα του είχε πέσει φοιτήτρια που σπούδαζε στην Αθήνα. Ο 35χρονος την είχε παρακολουθήσει οργανώνοντας ενέδρα σε βάρος της.

Αφού πρώτα την χτύπησε με αγριότητα, στη συνέχεια τη βίασε. Τότε οι αστυνομικοί τον είχαν εντοπίσει και του είχαν περάσει χειροπέδες. Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Τότε, είχε κριθεί προφυλακιστέος. Ωστόσο, το 2020 αποφυλακίστηκε, χωρίς απ’ ότι αποδείχθηκε να έχει σωφρονιστεί. Τουναντίον.

Το επόμενο θύμα του ήταν η 50χρονη καθαρίστρια στην περιοχή των Πετραλώνων. Ο 35χρονος κατάλαβε ότι η 50χρονη καθαρίστρια κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι του και να ειδοποιήσει τις Αρχές, προλαβαίνοντας να διαφύγει από το σημείο πριν μπουν στο χώρο οι αστυνομικές δυνάμεις.

Εκτιμάται ότι ο δράστης ήξερε τις ημέρες κατά τις οποίες πήγαινε στην πολυκατοικία η 50χρονη καθαρίστρια και της έστησε ενέδρα. Το θύμα βρισκόταν μπροστά από το ασανσέρ όταν ξαφνικά ο 35χρονος την τράβηξε απότομα και την έβαλε με τη βία στο σπίτι του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Οι ερωτήσεις στον πιλότο, οι «ευθύνες» στην Καρολάιν και η επιμέλεια του παιδιού