ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βιασμός στον Άγιο Παντελεήμονα: «Αφήστε με, αφήστε με» φώναζε η 25χρονη στους τέσσερις βιαστές της

Άγιος Παντελεήμονας βιασμός

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες του βιασμού της 25χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα από τους τρεις Πακιστανούς και τον ένα Αφγανό

Τις αγωνιώδεις φωνές της 25χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από τέσσερις αλλοδαπούς στον Άγιο Παντελεήμονα άκουσαν κάτοικοι της περιοχής τα ξημερώματα της Τετάρτης.

«Αφήστε με, αφήστε με» φώναζε σύμφωνα με τους μάρτυρες αυτούς η 25χρονη στους τέσσερις βιαστές της.

Οι τρεις από τους τέσσερις δράστες πακιστανικής καταγωγής και ηλικίας 19, 21 και 27 ετών συνελήφθησαν απο την ΟΠΚΕ και κατηγορούνται για βιασμό κατά συναυτουργία ενώ ο Αφγανός αναζητείται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες μετέφεραν το θύμα με ταξί σε υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου τη βίασαν ομαδικώς.

Η 25χρονη, η οποία φέρεται να έχει νοητική στέρηση πήγε στην Αστυνομία και αποκάλυψε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η περιπέτεια για την 25χρονη ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης (22/06) όταν μετέβη στην Ομόνοια για προσωπική της δουλειά.

Εκεί ένας Πακιστανός την παρέσυρε σε μια πλατεία όπου και τη βίασε. Ακολούθως, ένας άλλος Πακιστανός πλησίασε την 25χρονη και αφού την έβαλε σε ταξί, την πήγε σε διαμέρισμα όπου και τη βίασε μαζί με έναν ομοεθνή του, ενώ ένα τέταρτο άτομο, αφγανικής καταγωγής, παρακολουθούσε την πράξη.

Ο βιασμός έγινε το πρωί της Τετάρτης, με την κοπέλα να περιγράφει σοκαρισμένη στους αστυνομικούς τις φρικιαστικές πράξεις των δραστών, που έλαβαν χώρα σε υπόγειο διαμέρισμα στην οδό Αριστομένους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Ο ιερομόναχος ήταν αποφασισμένος για όλα - Είχε κι άλλο μπουκάλι βιτριόλι