ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Ο σύντροφός της χτύπησε τους αστυνομικούς για να μην συλληφθεί

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Ο σύντροφός της χτύπησε τους αστυνομικούς για να μην συλληφθεί
Instagram

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη του συντρόφου της πρώην παίκτριας reality, Δημήτρη Ρεγγινίδη, ο οποίος δεν δίστασε να χτυπήσει αστυνομικούς για να διαφύγει!

Σοκ έχει προκαλέσει στην ελληνική showbiz η είδηση της σύλληψης της Έλενας Πολυχρονοπούλου για κατοχή 7,8 κιλά κοκαΐνης, αλλά και του συντρόφου της, Δημήτρη Ρεγγινίδη, πρώην ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, η σύλληψη του Δημήτρη Ρεγγινίδη έγινε ύστερα από πληροφορία που έφτασε στη Δίωξη σχετικά με τη διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας αλλά και τον νοτίων προαστίων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο σύντροφος της Πολυχρονοπούλου είχε μαζί του με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της πρώην παίκτριας ριάλιτι, μια βαλίτσα, μέσα στην οποία υπήρχαν 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων.

Μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς ο νεαρός άνδρας επιτέθηκε στους αστυνομικούς, χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του!

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι σχεδίαζε τον γάμο του καθώς ο Ρεγγινίδης είχε κάνει πρόταση στην Πολυχρονοπούλου πριν λίγες εβδομάδες...

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών
Κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7- κιλών και -827,1- γραμμαρίων

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων.
Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων.

Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
• ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
• ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
• το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
• Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
• δίκυκλη μοτοσυκλέτα
• -3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννινα: Αυτοκτόνησε 25χρονος - Πήδηξε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξανά στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής

Υπόθεση Σεμέδο-Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Ανοίγουν» κινητά μετά τις καταγγελίες της μητέρας της 17χρονης