ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr - Mad Clip: Τι έδειξε η αυτοψία στην Πόρσε - Καταστράφηκε ο «εγκέφαλος»

Αποκλειστικό Newsbomb.gr - Mad Clip: Τι έδειξε η αυτοψία στην Πόρσε - Καταστράφηκε ο «εγκέφαλος»

Ο πραγματογνώμονας που διόρισε η οικογένεια του Mad Clip μιλά στο Newsbomb.gr για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Αυτοψία στην Πόρσε που οδηγούσε ο Mad Clip πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο πραγματογνώμονας που διόρισε η οικογένεια του αδικοχαμένου τράπερ, Παναγιώτης Μαδιάς.

Όπως λέει στο Newsbomb.gr, ο κ. Μαδιάς, ο «εγκέφαλος» της Πόρσε έχει σχεδόν καταστραφεί, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να εξάγει βασικά συμπεράσματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα στην παραλιακή λεωφόρο.

«Δυστυχώς ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου υπέστη σοβαρή ζημιά και δεν μας βοήθησε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επιμείνουμε. Υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να σταλεί στο εξωτερικό για εξέταση..Δεν καταφέραμε να διαπιστώσουμε εάν είχε απενεργοποιηθεί ή όχι το αντισπίν. Πρόκειται για το ηλεκτρονικό σύστημα που ελέγχει την περιστροφή των τροχών και συμβάλλει στον έλεγχο του οχήματος. Αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι τα λάστιχα ήταν σε καλή κατάσταση -είχαν τοποθετηθεί πριν από περίπου ένα χρόνο- και ότι ο θάλαμος του αυτοκινήτου κυριολεκτικά έγινε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Ο άτυχος μουσικός δεν θα μπορούσε να αποφύγει το θάνατο. Αυτό που θα ερευνήσουμε επίσης είναι εάν επηρεάστηκε η θερμοκρασία των ελαστικών λίγα δευτερόλεπτα πριν την εκτροπή. Δηλαδή εάν ο οδηγός πέρασε πάνω από βρεγμένη άσφαλτο, διότι σε ένα σημείο της κεντρικής λεωφόρου -περίπου 200 μέτρα πριν την εκτροπή- ποτιστικά ρίχνουν νερό εντός του δρόμου. Εάν άλλαξε η θερμοκρασία των ελαστικών, αυτό μπορεί να επηρέασε την πρόσφυση στο οδόστρωμα».

Σημειώνεται ότι από την έρευνα στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι το κινητό τηλέφωνο και ο χρυσός σταυρός του οδηγού είχαν καταλήξει μέσα σε τσαλακωμένες λαμαρίνες.

Δείτε τις φωτογραφίες του Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρίτη δόση: «Πράσινο φως» για ηλικιωμένους σε δομές φροντίδας, άτομα άνω των 60 και υγειονομικούς

Πέτρος Φιλιππίδης: Ολόκληρη η απολογία του - «Εμμονική η καταγγέλουσα», «είχα έρθει σε δύσκολη θέση»

Θεμιστοκλέους: Δεν είναι υποχρεωτική η 3η δόση – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τους 60 και άνω