ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέο περιστατικό με «μαϊμού» εμβολιασμό: Συνελήφθη 75χρονη γιατρός - Πέταξε το εμβόλιο στα σκουπίδια

Νέο περιστατικό με «μαϊμού» εμβολιασμό: Συνελήφθη 75χρονη γιατρός - Πέταξε το εμβόλιο στα σκουπίδια
Το φιαλίδιο βρέθηκε στα σκουπίδια
ΙΝΤΙΜΕ / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Νέα υπόθεση με εικονικούς εμβολιασμούς έρχεται στο φως της δημοσιότητας - Μετά το σκάνδαλο στον Παλαμά Καρδίτσας, συνελήφθη την Τρίτη από τους αδιάφθορους της ΕΛ.ΑΣ. μία 75χρονη πλαστικός χειρουργός.

Επ’ αυτοφώρω πιάστηκε μια 75χρονη γιατρός - πλαστικός χειρουργός - που, μαζί με τη γραμματέα της και σε συνεννόηση με μια νοσοκόμα προχώρησαν σε εικονικό εμβολιασμό.

Η γιατρός που δεν ήθελε να εμβολιαστεί, μετέβη με τη γραμματέα της σε εμβολιαστικό κέντρο της Αθήνας, με σκοπό να πάρει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ώστε να συνεχίσει να εργάζεται. Το εμβολιαστικό κέντρο όμως βρισκόταν υπό παρακολούθηση από μυστικούς αστυνομικούς που κατέγραφαν καρέ - καρέ όλες τις κινήσεις των γυναικών. Όταν η νοσοκόμα πήρε το φιαλίδιο και αντί για να εμβολιάσει τη γιατρό, το πέταξε στα σκουπίδια, τότε οι Αστυνομικοί επενέβησαν και τους πέρασαν χειροπέδες. Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί συνέλαβαν την πλαστικό, την γραμματέα της και τη νοσοκόμα.

Δείτε βίντεο - ντοκουμέντο

Το φιαλίδιο βρέθηκε στα σκουπίδια και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί πραγματογνωμοσύνη. Για την υπόθεση ήταν ενήμερος από την πρώτη στιγμή ο εισαγγελέας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από είκοσι περίπου μέρες ήρθε στο «φως» η υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στον Παλαμά Καρδίτσας, όπου είχε στηθεί «φάμπρικα»

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εικονικό εμβολιασμό.

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν χθες, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, τρεις ημεδαπές για τα κατά περίπτωση αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε αυτή και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, οι δυο ημεδαπές με τη συνδρομή της τρίτης, η οποία εργαζόταν ως νοσηλεύτρια σε Κέντρο Υγείας της Αττικής, πέτυχαν να βεβαιωθεί αναληθώς σε δημόσιο έγγραφο ότι εμβολιάσθηκαν κατά του κορονοϊού.

Πιο αναλυτικά, η υπόθεση διερευνήθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, τα οποία τέθηκαν υπόψη αρμόδιου Εισαγγελέα και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Από την επακόλουθη έρευνα και τη συνδυαστική αξιολόγηση και μελέτη του προανακριτικού υλικού που συγκεντρώθηκε, προέκυψε η συμμετοχή των ανωτέρω ημεδαπών στην υπόθεση του εικονικού εμβολιασμού.

Από την έρευνα στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε ο εικονικός εμβολιασμός βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα, τα οποία θα αποσταλούν για διενέργεια πραγματογνωμοσύνης.

Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η γιατρός και η νοσηλεύτρια πετούν στα σκουπίδια το εμβόλιο