ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ στο Αιγάλεω: Άφαντος ο γιος της 55χρονης – Τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ. και εξαφανίστηκε

Θρίλερ στο Αιγάλεω: Άφαντος ο γιος της 55χρονης – Τηλεφώνησε στην ΕΛ.ΑΣ. και εξαφανίστηκε
Ο 20χρονος αναζητείται από τους αστυνομικούς

Άφαντος παραμένει ο 20χρονος γιος της 55χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω.

Ο 20χρονος αναζητείται από τους αστυνομικούς για να καταθέσει ως ύποπτος για το έγκλημα, με θύμα την 55χρονη μητέρα πέντε παιδιών. Ο νεαρός ήταν αυτός που τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ειδοποίησε για το συμβάν, χωρίς να πει στους αστυνομικούς ποιος είναι ο δράστης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης ο 20χρονος ήταν εξαφανισμένος. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών να τον εντοπίσουν αυτό δεν κατέστη δυνατό, γεγονός που εντείνει τις υποψίες των Αρχών για τυχόν εμπλοκή του στο έγκλημα. Οι άντρες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής τον αναζήτησαν σε όλα τα πιθανά σημεία όπου θα μπορούσε να βρίσκεται. Τα αδέλφια του έδωσαν κατάθεση στους αστυνομικούς, χωρίς να γνωρίζουν την ταυτότητα του δράστη που δολοφόνησε τη μητέρα τους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο newsbomb.gr, ότι την ώρα που άγνωστος τραυμάτισε θανάσιμα την 55χρονη στο λαιμό με τη χρήση μαχαιριού, δεν βρίσκονταν στο σπίτι όλα τα αδέλφια του 20χρονου. Το γεγονός ότι ο 20χρονος τηλεφώνησε στις Αρχές δείχνει στους αστυνομικούς ότι ο νεαρός βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Υπενθυμίζεται ότι η 55χρονη βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ήταν μητέρα πέντε παιδιών και δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα.

Μαρτυρίες γειτόνων - «Υπήρχαν οικογενειακά προβλήματα»

«Η Μαρία ήταν ένα ταλαιπωρημένο κορίτσι με πέντε παιδιά. Ήμασταν μία γειτονιά, την ήξερα πολλά χρόνια. Τράβηξε πάρα πολλά για να μεγαλώσει πέντε παιδιά μόνη της. Στην οικογένεια υπήρχαν προβλήματα», λέει γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας.

«Το παιδί που αναζητά η Αστυνομία είναι ο μικρότερος γιος της οικογένειας. Τον είχε πάρει η Πρόνοια πριν μερικά χρόνια και επισκεπτόταν πολύ συχνά το σπίτι του με άδεια», τονίζει από την πλευρά του φίλος των παιδιών της 55χρονης. Και προσθέτει: «Ο πατέρας είχε πεθάνει, δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα. Έπαιρνε μόνο ένα επίδομα η μητέρα τους λόγω αναπηρίας που είχε, το οποίο τον τελευταίο καιρό μειώθηκε. Ο μεγάλος γιος συντηρούσε την οικογένεια και ήταν πολύ ζόρικα τα πράγματα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν Χριστουγεννιάτικο μποναμά έως 900 ευρώ

Παραλίγο ξύλο στο «Bachelor»! Βρισιές και «ντου» μετά το «πουτ…» που είπε η μια παίκτρια στην άλλη

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Μαρτυρίες γειτόνων - «Υπήρχαν οικογενειακά προβλήματα» (vid)