ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγριο έγκλημα στο Αιγάλεω: Ομολόγησε ο 20χρονος τη δολοφονία της μητέρας του

Άγριο έγκλημα στο Αιγάλεω: Ομολόγησε ο 20χρονος τη δολοφονία της μητέρας του
Ομολόγησε ο 20χρονος τη δολοφονία της μητέρας του
Newsbomb.gr

Ομολόγησε τη δολοφονία της 55χρονης μητέρας του ο 20χρονος - Μετέβη το πρωί της Παρασκευής στη Ασφάλεια Αττικής, για να παραδοθεί

Τέλος στο θρίλερ της δολοφονίας της 55χρονης στο Αιγάλεω. Ο 20χρονος, ο οποίος αναζητούνταν από τις Αρχές μετά το φόνο της μητέρας του, μετέβη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου και ομολόγησε το έγκλημα του. Ο 20χρονος ήταν από την πρώτη στιγμή, ο νούμερο ένα ύποπτος για τη δολοφονία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 20χρονος εμφανίστηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, πιθανώς θεωρώντας ότι είναι η αρμόδια υπηρεσία. Ωστόσο, την έρευνα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Έτσι, αυτή την ώρα αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας μεταβαίνουν στη ΓΑΔΑ για να παραλάβουν τον 20χρονο από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Οι καυγάδες της μητέρας με το γιο και οι απειλές - «Θα σε σκοτώσω»

Συγκλονιστικά ήταν τα στοιχεία που ήρθαν στο «φως» μετά από την αστυνομική έρευνα για τη δολοφονία της 55χρονης, μητέρας πέντε παιδιών, μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, η γυναίκα είχε συχνούς καυγάδες με τον 20χρονο γιο της.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Newsbomb.gr ότι ο νεαρός φέρεται να απειλούσε τη μητέρα του με τη φράση: «Θα σε σκοτώσω». Μάλιστα, φαίνεται ότι οι φωνές από τους καυγάδες είχαν γίνει αντιληπτοί στη γειτονιά της οδού Βεροίας στο Αιγάλεω. Το τελευταίο διάστημα, όπως προκύπτει από την έρευνα, οι καυγάδες είχαν ενταθεί. Ο 20χρονος εκδήλωνε επιθετική συμπεριφορά, γεγονός που ενδεχομένως οφείλεται και στη χρήση ουσιών.

Ο τελευταίος καυγάς έγινε την Τετάρτη (20/10), την ώρα που ο νεαρός βρισκόταν στο σπίτι με τη μητέρα του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την ώρα της δολοφονίας δεν υπήρχε άλλο άτομο στο χώρο. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι ο 20χρονος έμενε στο παρελθόν -επί σειρά ετών- σε δομή ανηλίκων στη Νέα Ιωνία. Στο παρελθόν δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Ο νεαρός φαίνεται ότι κατηγορούσε τη μητέρα του για διάφορα προσωπικά του ζητήματα, όπως και για οικονομικά θέματα.

Η 55χρονη μητέρα πέντε παιδιών δεν εργαζόταν λόγω αναπηρίας, καθώς είχε χάσει κάποια από τα δάχτυλα του χεριού της. Σύμφωνα με πληροφορίες, λάμβανε σύνταξη ύψους 1.000 ευρώ και με τα χρήματα αυτά προσπαθούσε να καλύψει τις ανάγκες της ίδιας και των παιδιών της. Ένα από τα παιδιά της κάλεσε σε βοήθεια μετά τη δολοφονία της. Ωστόσο, αυτός που τηλεφώνησε πρώτος στην Αστυνομία ήταν ο 20χρονος γιος της.

«Υπήρχαν οικογενειακά προβλήματα»

Για τα προβλήματα της οικογένειας είχαν μιλήσει στο Newsbomb.gr και γείτονες.

«Η Μαρία ήταν ένα ταλαιπωρημένο κορίτσι με πέντε παιδιά. Ήμασταν μία γειτονιά, την ήξερα πολλά χρόνια. Τράβηξε πάρα πολλά για να μεγαλώσει πέντε παιδιά μόνη της. Στην οικογένεια υπήρχαν προβλήματα», είπε γειτόνισσα της άτυχης γυναίκας.

«Το παιδί που αναζητά η Αστυνομία είναι ο μικρότερος γιος της οικογένειας. Τον είχε πάρει η Πρόνοια πριν μερικά χρόνια και επισκεπτόταν πολύ συχνά το σπίτι του με άδεια», τόνισε από την πλευρά του φίλος των παιδιών της 55χρονης. Και προσθέτει: «Ο πατέρας είχε πεθάνει, δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα. Έπαιρνε μόνο ένα επίδομα η μητέρα τους λόγω αναπηρίας που είχε, το οποίο τον τελευταίο καιρό μειώθηκε. Ο μεγάλος γιος συντηρούσε την οικογένεια και ήταν πολύ ζόρικα τα πράγματα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

O Άλεκ Μπάλντουιν τραυμάτισε θανάσιμα μέλος του συνεργείου της νέας του ταινίας - Τα πρώτα στοιχεία

«Θερμό» επεισόδιο: Πού θα χτυπήσει η Τουρκία; Στοχεύει στο αδύνατο σημείο του Ελληνισμού

Μίκης Θεοδωράκης: Άνοιξε η διαθήκη του - Πού αφήνει την περιουσία του, η τελευταία επιθυμία του

Άλεκ Μπάλντουιν: Ποια ήταν η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς που σκοτώθηκε στην ταινία «Rust»