ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τάσος Ξιαρχό: Στο νοσοκομείο μετά το «κρυφτούλι» με την ΕΛ.ΑΣ. και την απόπειρα αυτοκτονίας

Τάσος Ξιαρχό
Στο νοσοκομείο ο Τάσος Ξιαρχό

Τάσος Ξιαρχό: Τέλος φαίνεται ότι έλαβε το θρίλερ της εξαφάνισης του Τάσου Ξιαρχού μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που φέρεται πως έκανε.

Ο γνωστός χορογράφος, που φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, μετά το μήνυμα που έστειλε μέσα από το TikTok και το «κρυφτούλι» με την Αστυνομία, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Ιπποκράτειο, αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Τάσος Ξιαρχό προκάλεσε την κινητοποίηση της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ το απόγευμα της Δευτέρας (01.11) καθώς φιλικό του πρόσωπο κάλεσε σε βοήθεια λέγοντας ότι ο χορογράφος έχει πάρει χάπια για να αυτοκτονήσει. Μετά από αρκετές ώρες ερευνών, ο Ξιαρχό ανέβασε ένα βίντεο με ένα μακροσκελές μήνυμα στο TikTok δείχνοντας πως είναι εν ζωή και δεν διατρέχει – προφανώς – κάποιον κίνδυνο.

Στο σημείο βρέθηκε ο δημοσιογράφος του Newsbomb.gr, Δημήτρης Δρίζος, και κατέγραψε την επιχείρηση που στήθηκε για την ανεύρεσή του και συντονίστηκε από το ΑΤ Μενιδίου. Την ίδια ώρα, φιλικά του πρόσωπα και η οικογένειά του ήταν στο σημείο. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το διαφαινόμενο τέλος της περιπέτειας με τον Τάσο Ξιαρχό, φίλη του χορογράφου που βρισκόταν εκεί έκανε άσεμνες χειρονομίες προς τους δημοσιογράφους, δημιουργώντας αλγεινή εντύπωση.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του Newsbomb.gr, Αλέξανδρο Καλαφάτη, οι Αρχές είχαν πληροφορία ότι βρίσκεται σε οικία επί της οδού Μετσόβου και μετέβησαν εκεί για να τον εντοπίσουν και να δώσει στη συνέχεια τις απαραίτητες εξηγήσεις. Ωστόσο, ο Ξιαρχό έφυγε άρον-άρον φορώντας… πιτζάμες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, μαζί με μια φίλη του.

Τάσος Ξιαρχό: Αμετανόητος στο μήνυμά του στο TikTok

Λίγο πριν τις 20:00 της Δευτέρας (01.11), ο Τάσος Ξιαρχό έδωσε σημεία ζωής μέσα από το TikTok. Στο μήνυμά του ανέφερε αρκετά πράγματα, αναφέροντας ότι έφτασε στην απόπειρα αυτοκτονίας λόγω όσων ειπώθηκαν για εκείνον μετά το περιστατικό bullying σε βάρος κοπέλας, με θύτη τον ίδιο. Αυτό που λίγοι παρατήρησαν, είναι πως στο τέλος αυτού του μηνύματος μέσω βίντεο, ο χορογράφος φαίνεται ότι είναι αμετανόητος και έκανε ξανά υποτιμητικό σχόλιο για τα κιλά μιας γυναίκας.

Συγκεκριμένα, στο στόχαστρό του αυτή τη φορά μπήκε η Δανάη Μπάρκα. «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια», εμφανίστηκε για κλάσματα του δευτερολέπτου στην οθόνη, με αποτέλεσμα να πυροδοτηθούν νέες αντιδράσεις στα social media σε βάρος του.

Ξιαρχό Μπάρκα
Το προσβλητικό σχόλιο του Τάσου Ξιαρχό για τη Δανάη Μπάρκα.tiktok

Ενδεικτικά κάποια από τα σχόλια στο Twitter

Τάσος Ξιαρχό: «Πήρα 50 χάπια, θέλει κότσια η αυτοκτονία», είπε

Ο χορογράφος είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της Δευτέρας (01.11), υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για να βρεθεί καθώς υπήρξε πληροφορία ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει και έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών, ενώ το αυτοκίνητό του βρέθηκε παρατημένο κοντά στο πατρικό σπίτι του με τον ίδιο να είναι άφαντος.

Οι αρχές προσπάθησαν να τον εντοπίσουν μέσω του κινητού του τηλεφώνου, το οποίο ήταν σε λειτουργία όλο το διάστημα της αναζήτησής του, με τον ίδιο λίγο μετά τις 19:30 με ένα βίντεο που ανάρτησε στο TikTok να δίνει σημεία ζωής και επί της ουσίας να σημαίνει τη λήξη του συναγερμού.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους», ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεο που δημοσίευσε.

«Δεν έχω κατάθλιψη. Αντιθέτως είμαι ένας χαρούμενος τύπος που μεγάλωσε κακά, στραβά, αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά. Αυτά προβάλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Ξιαρχό αναφέρει πως «Όταν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον την ευχή «εύχομαι να πεθάνεις» τότε να σκεφτείτε και να ζητήσετε αν όντως αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για να τον λυπηθούν. Ε, τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι, σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα».

«Όσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και τη στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές», υπογράμμισε.

«Για το τέλος θα ζητήσω από τα πρωινά που έβγαιναν με ριγέ μπλούζες και χαμογελούσαν, και από αυτούς που έβαλαν το ριγέ σήμερα φωτογραφίζοντάς το, να αναλογιστούν το τι είναι να χλευάζεις και να δημιουργείς μίσος και φόβο, αντί να μιλήσουν και να πουν τι θα έπρεπε να κάνουμε. Ο κύριος Κοκλώνης σήμερα με έκραξε. Όπως και πολλοί διάσημοι. Χάρηκαν με το λάθος μου. Να είστε καλά φίλοι μου», έγραψε ακόμα ο γνωστός χορογράφος ωστόσο μια φράση που εμφανίζεται για δέκατα του δευτερολέπτου στο βίντεο έχει ήδη προκαλέσει νέα ερωτηματικά για το αν πράγματι μετάνιωσε για ό,τι συνέβη.

Στιγμιαία στην οθόνη φαίνεται η φράση «Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια», γεγονός που πυροδότησε νέο κύκλο σχολίων.

Τάσος Ξιαρχό: Το χρονικό της απόπειρας αυτοκτονίας και οι έρευνες

Το απόγευμα της Δευτέρας (01.11) η σύντροφός του τηλεφώνησε στην Αστυνομία λέγοντας πως ο γνωστός χορογράφος θέλει να αυτοκτονήσει. Μάλιστα, έδωσε το στίγμα του στην ΕΛ.ΑΣ. έτσι ώστε να τον εντοπίσουν και να τον αποτρέψουν.

Οι Αρχές βρήκαν το αυτοκίνητο του Τάσου Ξιαρχό, όχι όμως και τον ίδιο. Μετά από λίγη ώρα, εντοπίστηκε αλλά άρχισε να τρέχει με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια «καταδίωξη» για να βρεθεί και να αποτραπεί το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιχείρηση για την ανεύρεση του χορογράφου, είχαν προστεθεί και σκυλιά της Αστυνομίας αλλά και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Τάσος Ξιαρχό ήταν υπό την επήρεια χαπιών.

Θυμίζουμε ότι από την Κυριακή (31.10), ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε στο επίκεντρο σκληρής κριτικής για ένα περιστατικό bullying. Ένα story που ανέβασε ο Τάσος Ξιαρχό στο Instagram ήταν απλά η αρχή. Σε αυτό ο γνωστός χορογράφος κορόιδευε μια κοπέλα επί της ουσίας για τα κιλά της.

Ακολούθησε γενική κατακραυγή, τόσο στα social media όσο και από καλλιτέχνες, παρουσιαστές, πολιτικούς αλλά ακόμα και πολύ καλούς του φίλους που κατέκριναν τη στάση του. Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη ωστόσο η έντονη κριτική που του ασκήθηκε δεν είχε σταματημό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Μαύρο» ρεκόρ με 5.449 νέα - 52 θάνατοι και 430 διασωληνωμένοι

«Πόλεμος» για το τραγούδι του Βασιλακόπουλου: Οι αναρτήσεις Πολάκη, Ακρίτα και η Ανίτα Πάνια

Μέγκαν-Χάρι: Γιατί οι πλούσιοι και διάσημοι γείτονές τους στην Καλιφόρνια μετακομίζουν άρον άρον