ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγριο φονικό στο Βόλο: Παραδόθηκε ο άνδρας που σκότωσε την 75χρονη νονά του

Βόλος δράστης δολοφονία 75χρονη
Παραδόθηκε ο 39χρονος δράστης στις αρχές.
INTIME/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/φωτογραφία αρχείου

Βόλος: Ο δράστης που σκότωσε την 75χρονη με 42 μαχαιριές παραδόθηκε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση ασφαλείας ο δράστης που σκότωσε με 42 μαχαιριές την 75χρονη στο Βόλο. Πρόκειται για τον βαφτισιμιό της, ο οποίος κρυβόταν σε σπίτι στο Βόλο και απέφευγε να κυκλοφορεί.

Αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στην Ασφάλεια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πήγε με δικηγόρο να παραδοθεί.

Το χρονικό της υπόθεσης

Με 42 μαχαιριές σε πρόσωπο, θώρακα, καρδιά και κοιλιακή χώρα σκότωσε ο δράστης την 75χρονη στην Ν. Ιωνία Βόλου. Η γυναίκα εντοπίστηκε δολοφονημένη στο υπόγειο αποθήκης άλλου ενοίκου της πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, πρόκειται για άγριο έγκλημα, αφού ο δράστης κατάφερε 42 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα και κατόπιν την τύλιξε σε κλινοσκεπάσματα και την μετέφερε στο υπόγειο της πολυκατοικίας στην Ν. Ιωνία Βόλου.

αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα του θύματος, ενώ βρέθηκαν κηλίδες αίματος και στον όροφο αλλά και στη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή.

Ο 39χρονος βαφτισιμιός της 75χρονης, που θεωρήθηκε ύποπτος για την δολοφονία, τηλεφώνησε στην Αστυνομία και παραδέχθηκε την πράξη του, διαφεύγει όμως της σύλληψης. Οι αρχές συνεργάζονται με την σύζυγό του, αλλά δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Στο σπίτι της 75χρονης βρέθηκε χρηματικό ποσό της τάξης 13.000 ευρώ και εικάζεται πως ο δράστης, ο οποίος ζητούσε συχνά χρηματικά ποσά από το θύμα, δεν κατάφερε να το εντοπίσει.

Στα κοινωνικά δίκτυα υπάρχει ανάρτηση του 39χρονου με ημερομηνία Σαββάτου 6 Νοεμβρίου, μετά δηλαδή την δολοφονία της 75χρονης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θεοφάνους: «Είδα τη μητέρα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου»

Η Βίκυ Σταμάτη άλλαξε το επώνυμό της

Καιρός – Αρναούτογλου: Μεγάλο καιρικό σασπένς από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά