ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αρπαγή 30χρονης: Το γκρι αυτοκίνητο και τα αλβανικά – Η κατάθεση του θύματος

Αρπαγή 30χρονης: Το γκρι αυτοκίνητο και τα αλβανικά – Η κατάθεση του θύματος
Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστες αφαίρεσαν από την 30χρονη 100 ευρώ, ένα κινητό αξίας 200 ευρώ και ένα χαρτί με προσωπικές σημειώσεις.
AP PHOTO/Φωτογραφία αρχείου

Ένα γκρι αυτοκίνητο, με γραμματικό μέρος πινακίδας «ΕΜΕ», αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της ολιγόωρης απαγωγής 30χρονης στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγραφεί στη δικογραφία που έχει «ανοίξει» για την υπόθεση, στις 23.40 της 21ης Νοεμβρίου το Ηράκλειο στη συμβολή των οδών Καργιώργη και Ηλίου και ενώ κατευθυνόταν πεζή προς το σπίτι της, την προσέγγισε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις άντρες, οι οποίοι με τη βία την ανάγκασαν να μπει στο όχημα.

Στη συνέχεια, ο ένας από τους δράστες τη χτύπησε στο κεφάλι με τα χέρια του με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Σε μη προσδιορισμένο τόπο και χρόνο το θύμα αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν σε σταματημένο και η ίδια ήταν ξαπλωμένη στο πίσω κάθισμα, πλήρως ενδεδυμένη με τους τρεις δράστες να βρίσκονται από πάνω της.

Λόγω του γεγονότος ότι το θύμα πάσχει από νόσο που προκαλεί αδυναμία έχασε εκ νέου της αισθήσεις της και οι άγνωστοι την εγκατέλειψαν σε στάση που βρίσκεται στο σταθμό Λαρίσης, όπου και βρέθηκε από διερχόμενο οδηγό ταξί.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το αυτοκίνητο των δραστών ήταν γκρι χρώματος με το γραμματικό μέρος της πινακίδας «ΕΜΕ». Οι άγνωστοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες full face.

Το θύμα κατάφερε και αφαίρεσε την κουκούλα του ενός δράστη -εκείνου που την ακινητοποίησε αρχικά- και διαπίστωσε πως ήταν νεαρής ηλικίας, μέχρι 30 ετών, αρκετά γυμνασμένος, είχε μούσι, τα μάτια ήταν σκούρου χρώματος, τα μαλλιά σκούρου χρώματος με ξυρισμένο κεφάλι περιμετρικά και πολύ κοντά τα υπόλοιπα μαλλιά. Ο οδηγός ήταν μεγαλύτερης ηλικίας με μπάσα φωνή και μιλούσε αλβανικά.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστες αφαίρεσαν από την 30χρονη 100 ευρώ, ένα κινητό αξίας 200 ευρώ και ένα χαρτί με προσωπικές σημειώσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο αυτοκίνητο αντιλήφθηκε να τη θωπεύουν και να επιχειρούν να της κατεβάσουν το κολάν που φορούσε. Λόγω του ότι δεν είχε επαφή για μεγάλο χρονικό διάστημα με το περιβάλλον –καθώς έχασε τις αισθήσεις της δύο φορές- θα εξεταστεί από την ΕΛ.ΑΣ. το ενδεχόμενο της απόπειρας βιασμού ή της ασέλγειας σε βάρος της.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση, ενώ οι αστυνομικοί θα δείξουν στο θύμα φωτογραφίες σεσημασμένων σε μία προσπάθεια αναγνώρισης των δραστών. Τέλος τα ρούχα και το πορτοφόλι της 30χρονος έχουν ήδη σταλεί για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι μέχρι στιγμής η δικογραφία βασίζεται στα λεγόμενα του θύματος και εφεξής θα αναζητηθούν στοιχεία για να σχηματιστεί το παζλ της παράξενης αυτής υπόθεσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ισχυρός σεισμός 5,1 Ρίχτερ στην Ικαρία

Αρπαγή 30χρονης: Το γκρι αυτοκίνητο και τα αλβανικά – Η κατάθεση του θύματος

Σέρρες: «Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, με αποδέχονται» απαντά ο ιερέας με τις ημίγυμνες φωτογραφίες