ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Το θρίλερ με την εμπλοκή κορυφαίου Έλληνα δικαστικού σε υπόθεση ναρκωτικών

Το θρίλερ με την εμπλοκή κορυφαίου Έλληνα δικαστικού σε υπόθεση ναρκωτικών

Πώς η σύλληψη ενός Ρομά, ενός Αλβανού και ενός Ινδού αποκάλυψε μια υπόθεση που προκαλεί αναστάτωση…

Αναταράξεις στον δικαστικό αλλά και τον πολιτικό κόσμο προκαλεί η φερόμενη εμπλοκή του κορυφαίου Έλληνα δικαστικού σε υπόθεση χρήσης ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, τρία άτομα, ένας Αλβανός, ένας Ινδός και ένας Ρομά συνελήφθησαν έξω από το σπίτι του ανώτατου δικαστικού λειτουργού στην Ηλιούπολη. Όπως κατήγγειλαν προχώρησαν σε χρήση ναρκωτικών στο σπίτι του Έλληνα δικαστικού, τα οποία τους είχε προμηθεύσει ο ίδιος. ότι ο κορυφαίος δικαστικός λειτουργός.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε εντελώς τυχαία, όταν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής, που περιπολούσαν στην περιοχή, εντόπισαν γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης τους τρεις ανηλίκους.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, την οποία υποστήριξαν ότι τους προμήθευσε ο 66χρονος δικαστικός. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, όπου κλήθηκε και ο δικαστικός, ο οποίος παραδέχτηκε πως τους γνωρίζει.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του δικαστικού. Το κλιμάκιο της Ασφάλειας που έφτασε εκεί κατάσχεσε ένα μπουκαλάκι με υπολείμματα κοκαΐνης. Σε βάρος των τριών ανηλίκων έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ ο δικαστικός δεν συνελήφθη καθώς ισχύει ακαταδίωκτο και ακολουθείται άλλη διαδικασία λόγω της ιδιότητάς του. Ωστόσο, εξετάζεται ο βαθμός εμπλοκής του στην υπόθεση, ενώ ως τώρα αντιμετωπίζει την πλημμεληματική κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών για προσωπική χρήση.

Το ζήτημα ηθικής τάξεως ωστόσο που προκύπτει, προκαλεί ασφαλώς αναταράξεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πού θα ψηφίσουν οι έξι υποψήφιοι – Σε εξέλιξη η διαδικασία σε όλη την Ελλάδα

Η Φάρμα: Ο πρώτος αρχηγός και τα προνόμια – Στο νοσοκομείο η Σάσα Μπάστα (vids)

Θρήνος στη Λαμία: Πέθανε από ανακοπή 14χρονη που νοσούσε από κορονοϊό