ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ληστεία με ομηρία στα ΕΛΤΑ Κορωπίου - Συνελήφθη ο δράστης

Ληστεία στα ΕΛΤΑ Κορωπίου
Ληστεία στα ΕΛΤΑ Κορωπίου
Φωτογραφία αρχείου

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησαν το πρωί της Πέμπτης υπάλληλοι των ΕΛΤΑ Κορωπίου

Ληστεία με ομηρία σημειώθηκε γύρω στις 7.15 το πρωί της Πέμπτης στα Ελληνικά Ταχυδρομεία Κορωπίου.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ένοπλος ληστής εισέβαλε στο κατάστημα την ώρα που έμπαιναν υπάλληλοι, τους έδεσε και απειλούσε τον έναν ζητώντας του να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο Newsbomb.gr, ο δράστης έδεσε με δεματικά καλωδίων (tire up) δύο γυναίκες, τις απείλησε με όπλο και ζήτησε από μία εξ αυτών να του ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Υπολόγιζε όμως χωρίς... την άλλη υπάλληλο η οποία κατάφερε να λυθεί και να καλέσει με το κινητό της την Αστυνομία.

Τότε στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και ζήτησαν από τον άνδρα να παραδοθεί. Στη θέα τους ο δράστης έστρεψε το όπλο προς τη γυναίκα που ειδοποίησε τις Αρχές και ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον αφήσουν να φύγει.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον άφησαν να βγει από τον χώρο, στη συνέχεια όμως τον καταδίωξαν και τον εντόπισαν σε ένα κτήριο που είναι υπό κατασκευή. Τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης φέρεται να είναι Έλληνας.

Ληστεία στα ΕΛΤΑ Κορωπίου: Δείτε τι δήλωσε στο Open αυτόπτης μάρτυρας

Ληστεία στα ΕΛΤΑ Κορωπίου: «Είδαμε έναν άνδρα να τρέχει κρατώντας μία τσάντα»

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε όσα είδε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Είδαμε έναν άνδρα να τρέχει κρατώντας μία τσάντα. Δεν τηρούσε ούτε τα μέτρα προστασίας. Έτρεχε, περνάει μπροστά από την επιχείρησή μας. Βγήκαμε έξω για να δούμε τι έγινε, καθώς ακούγαμε φωνές. Τρέξαμε και εμείς, είδαμε τους αστυνομικούς να τρέχουν στο σημείο» ανέφερε.

«Τρύπωσε ο άνδρας σε ένα κατάστημα που είναι υπό κατασκευή. Είπα στους αστυνομικούς ότι μπήκε μέσα και έτσι κατάφεραν και τον βρήκαν και τον συνέλαβαν» πρόσθεσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μία «παρεξήγηση» έφερε τη σύλληψη του κροίσου Μπένι Στέινμετζ στην Αθήνα

Απογραφή 2021: Τι θα κερδίσουν όσοι αυτοαπογραφούν - Πώς θα μπείτε στην κλήρωση

Καιρός – Μαρουσάκης: Χειροτερεύουν τα πράγματα, πολύ μεγάλη προσοχή τις επόμενες ημέρες