ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ζάππειο: Έκλεισαν ραντεβού μέσω Instagram και λήστεψαν 15χρονο - Σύλληψη 13χρονου

επίθεση σε ανήλικο
Φωτογραφίο αρχείου.
InTime / ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ένα ακόμα ανησυχητικό περιστατικό ληστείας με θύμα και θύτες ανήλικους σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας 15χρονος που έκανε βόλτα στο Ζάππειο δέχτηκε επίθεση από τρεις ανήλικους, ηλικίας 13, 14 και 15 ετών.

Η υπόθεση καλύπτεται από μυστήριο, καθώς το θύμα φαίνεται ότι έκλεισε μέσω διαδικτύου ραντεβού στο σημείο με τους δράστες. Όταν συναντήθηκαν, οι τρεις ανήλικοι ζήτησαν από τον 15χρονο το κινητό του τηλέφωνο. Εκείνος αντέδρασε και τότε τον χτύπησαν και του το πήραν με τη βία, μαζί με το καπέλο που φορούσε στο κεφάλι.

Οι δράστες αρχικά διέφυγαν και τότε το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ραντεβού των ανηλίκων κλείστηκε μέσω Instagram, καθώς φαίνεται ότι θύμα μοιραζόταν με τον έναν από τους θύτες κοινά ενδιαφέροντα που αφορούν στις μουσικές τους προτιμήσεις.

Μετά από έρευνες αντρών της Άμεσης Δράσης οι τρεις ανήλικοι δράστες εντοπίστηκαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η ικανοποίηση και ο εκνευρισμός Τσιόδρα

Μετάλλαξη Όμικρον: Τα καλά και τα κακά νέα που ανακοίνωσαν Τσιόδρας, Ζαούτης, Σύψας, Παπαευαγγέλου

Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: «Παίρνω πολλή αγάπη, είμαι ευτυχισμένος» (vid)