ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βιασμός από ιερέα: Το κορίτσι τον έβλεπε και λιποθυμούσε από φόβο στο κατηχητικό

βιασμός ιερέας ανήλικη
Ο 37χρονος κατηγορείται ότι βίασε το κορίτσι μέσα στον ιερό ναό.
Newsbomb.gr / Facebook

Στο κατηχητικό γνώρισε το άτυχο κορίτσι τον 37χρονο ιερέα, ο οποίος φέρεται να βίασε το παιδί μέσα στην εκκλησία όπου ιερουργούσε στα Κάτω Πατήσια.

Το παιδί είχε πάει από τα τέλη του 2019 στην εκκλησία μαζί με συγγενικό του πρόσωπο που γνώριζε και εμπιστευόταν τον ιερέα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, άρχισε κάποια στιγμή να πηγαίνει κατηχητικό και τότε ο ιερέας έβρισκε την ευκαιρία να το απομονώνει και να ασελγεί σε βάρος του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επιθέσεις σε βάρος της ανήλικης διήρκεσαν για περίπου έξι μήνες, από τα τέλη του 2019 μέχρι τις αρχές του 2020. Το κορίτσι σήμερα είναι 17 ετών και τότε ήταν 15 ετών.

Ο 37χρονος ιερέας, πατέρας τριών παιδιών, ήταν πνευματικός του κοριτσιού. Αυτό εκμεταλλεύτηκε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να βρίσκει ευκαιρία να είναι μόνος του μαζί του. Οι βιασμοί φέρονται να έλαβαν χώρα εντός του ιερού ναού.

Το τέλος της δράσης του ήρθε όταν κάποια στιγμή ήταν εμφανής η αλλαγή στη συμπεριφορά του παιδιού, με αποκορύφωμα μία ημέρα που λιποθύμησε όταν αντίκρισε τον ιερέα. Έτσι οι γονείς και συγγενείς του παιδιού άρχισαν να το ρωτούν τι συμβαίνει, γιατί είναι φοβισμένο, μέχρι που το κορίτσι μίλησε. Ήταν πια φανερό ότι το παιδί λιποθυμούσε από φόβο.

Αυτός είναι ο 37χρονος ιερέας

Ο 37χρονος ιερέας που συνελήφθη για τον βιασμό της ανήλικης είναι πατέρας τριών παιδιών. Στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είχε αναρτήσει πολλές φωτογραφίες από την ιερατική του δράση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Σύλληψη ιερέα για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια

Τραγωδία με 21χρονο στη Γλυφάδα: Σκοτώθηκε σε κόντρα στην Παραλιακή – Το βίντεο-ντοκουμέντο

Μαρουσάκης για κακοκαιρία Ελπίδα: Θα το στρώσει στο κέντρο της Αθήνας – Γιατί θα πέσει πολύ χιόνι

Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη με την Ανθή Βούλγαρη που την κέρασε κόλλυβα – «Θα σηκωθώ να φύγω»

Survivor Spoiler 22/1: Το γράμμα της Μυριέλλας στον Κατσαούνη και οι τρεις νέοι παίκτες

Μαρία Τζομπανάκη: Ο χωρισμός με τον Ντίνο Αυγούστιδη και η πρόβλεψη για τον Σασμό