ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πύργος: Αγνοούμενος για 13η ημέρα ο Θύμιος Μπουγάς - Ο εισαγγελέας αποφασίζει για τους 11 νταήδες

Εξαφάνιση Θύμιου: Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει τους «πιτσιρικάδες» νταήδες του Πύργου
Ο 40χρονος Θύμιος Μπουγάς.

Εξαφάνιση Θύμιου: Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν συνολικά 11 άτομα, τα οποία φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση με εκτοξευτήρες πυροτεχνημάτων.

Αγωνία στον Πύργο για την εξαφάνιση του Θύμιου, ο οποίος για 13η ημέρα δεν έχει δώσει σημεία ζωής, την ίδια ώρα που οι έρευνες για την ανεύρεσή του συνεχίζονται.

Η ανησυχία είναι έκδηλη για την τύχη του 39χρονου Θύμιου Μπουγά για τον οποίο έχει εκδοθεί και σήμα Silver Alert. Έχουν περισσότερες από δέκα ημέρες από την τελευταία του εμφάνιση τη νύχτα της Τετάρτης 4 Μαΐου (τελευταία αναφορά). Άνθρωποι που τον γνωρίζουν αναφέρουν πως όταν νιώθει πως τον κυνηγούν βρίσκει τον τρόπο να κρύβεται. Το ίδιο - αναφέρουν άλλες πηγές - έχει κάνει και στο παρελθόν, που όταν τον αναζητούσαν, εντοπίστηκε μετά από δύο μήνες.

Παράλληλα, στον Εισαγγελέα εστάλη από την Αστυνομία το υλικό που συγκεντρώθηκε κατά την έρευνα για την επίθεση με βεγγαλικά στο σπίτι του 39χρονου, Θύμιου Μπουγά, ο οποίος εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα στον Πύργο Ηλείας.

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν συνολικά 11 άτομα, τα οποία φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση με εκτοξευτήρες πυροτεχνημάτων. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι νεαροί χρησιμοποίησαν δύο αυτοκίνητα και δύο μηχανάκια, ενώ είναι ηλικίας από 17 έως 21 ετών.

Για να ξεδιπλωθεί η έρευνα η Αστυνομία προχώρησε σε δύο στοχευμένες προσαγωγές, από τις οποίες αντλήθηκαν στοιχεία για την ταυτότητα των συμμετεχόντων στην επίθεση, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Το θρίλερ της εξαφάνισης

Ο Θύμιος Μπουγάς εξαφανίστηκε στις 4 Μαΐου και το πιθανότερο είναι ότι αιτία είναι το άγριο bullying που δεχόταν από συγχωριανούς του που δρούσαν σαν αγέλη. Παρότι έχουν περάσει 12 ημέρες από την ημέρα της εξαφάνισης ο 39χρονος δεν έχει εντοπιστεί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από αστυνομικούς και άντρες της ΕΜΑΚ που έφτασαν στην Αγία Βαρβάρα από την Πάτρα.

Ο 39χρονος κυκλοφορούσε στην Αγία Βαρβάρα φορώντας πάντα μάσκα για να κρύβει το πρόσωπό του, το οποίο παραμορφώθηκε μετά από τροχαίο ατύχημα. Τα τελευταία χρόνια ζούσε με το αναπηρικό επίδομα που λάμβανε και ζητούσε βοήθεια για την αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας που δεν του επέτρεπαν να εργαστεί.

«Θα ήθελα πιο πολύ να βρεθεί κάποιος γιατρός, ας με πάρει ένα τηλέφωνο, να κανονίσουμε, να πάμε να με δει, να δούμε τι μπορώ να κάνω», είχε δηλώσει σε τοπικό κανάλι.

Διαβάστε επίσης:

Εξελίξεις στον Πύργο: Δύο προσαγωγές για την υπόθεση του Θύμιου

Πύργος: Συνεχίζεται η αγωνία για τον Θύμιο - Το bullying και η εξαφάνιση