ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αιματηρή ληστεία στο Μενίδι: Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η ιδιοκτήτρια καταστήματος – Τι «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.

Αιματηρή ληστεία στο Μενίδι: Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η ιδιοκτήτρια καταστήματος – Τι «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ.
Την ώρα της επίθεσης δεν  υπήρχαν μάρτυρες

Θέμα χρόνου η ταυτοποίηση του δράστη της ληστείας 

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου νοσηλεύεται η γυναίκα με καταγωγή από την Κίνα, που τραυματίστηκε στο θώρακα από μαχαίρι ληστή, ο οποίος εισέβαλε στο κατάστημά της στην οδό Φιλαδελφείας στο Μενίδι.

Η πρώτη εικόνα που είχαν οι αστυνομικοί έκανε λόγο για ανήλικο, στοιχείο που προέκυψε από την περιγραφή του θύματος που έκανε λόγο για μικροκαμωμένο ληστή με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε νεαρό κάτω των 18 ετών.

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι από την εξέλιξη των ερευνών προκύπτει ότι το άτομο με το μαχαίρι δεν είναι βέβαιο ότι είναι ανήλικος, ενώ θεωρείται θέμα χρόνου η ταυτοποίησή του.

Η Κινέζα μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι θεράποντες ιατροί αναφέρουν ότι τα δύο πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα, αν και εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι η γυναίκα θα καταφέρει τελικά να διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Οι γιατροί διαπίστωσαν δύο τραύματα στο θώρακα. Το ένα από τα δύο είναι το πιο σοβαρό. Μάλιστα, το ένα από τα δύο τραύματα είναι λίγα εκατοστά από την καρδιά της γυναίκας.

Την ώρα της επίθεσης δεν υπήρχαν μάρτυρες και έτσι οι αστυνομικοί έχουν εικόνα για το συμβάν μόνο από τα λίγα λόγια που μπόρεσε να τους πει το θύμα πριν λιποθυμήσει. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης αφαίρεσε μία αλυσίδα λαιμού και εξαφανίστηκε.

Σχετικές ειδήσεις