ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μενίδι: Ομολόγησε ότι μαχαίρωσε στο στήθος την Κινέζα - «Ήμουν υπό την επήρεια ουσιών»

Μενίδι: Ομολόγησε ότι μαχαίρωσε στο στήθος την Κινέζα - «Ήμουν υπό την επήρεια ουσιών»

Ομολόγησε την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος της ιδιοκτήτριας καταστήματος, με καταγωγή από την Κίνα, ο 22χρονος που συνελήφθη στο Μενίδι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr, υποστήριξε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και ότι κατά τη διάρκεια της επίθεσης βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής τον ταυτοποίησε μέσα από το υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και από αυτόπτες μάρτυρες που τον αναγνώρισαν στις φωτογραφίες.

Στη συνέχεια, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψή του. Ο 22χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ληστείες. Από τα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί προκύπτει ότι περπατούσε στην οδό Φιλαδελφείας και κατόπτευε τα καταστήματα, μέχρι να επιλέξει σε ποιο από αυτά θα εισβάλει.

Μέχρι που είδε την άτυχη Κινέζα μόνη της στο κατάστημά της και επέλεξε να μπει στο δικό της μαγαζί. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αρχικά προσποιήθηκε τον πελάτη και της ζήτησε να του δώσει να δοκιμάσει ένα ρούχο για να το αγοράσει.

Κατόπιν, της επιτέθηκε και την τραυμάτισε δύο φορές με μαχαίρι στο θώρακα για να της πάρει μία αλυσίδα λαιμού. Το μαχαίρι κουζίνας που χρησιμοποίησε ο δράστης της αιματηρής ληστείας βρέθηκε χθες Παρασκευή κατά τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψή του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Η Κινέζα, η οποία μέχρι χθες ήταν διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, παρουσίασε βελτίωση στην υγεία της από χθες το μεσημέρι και μετά, ενώ κατάφερε να μιλήσει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση. Οι γιατροί εκτιμούν ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της.