ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έτσι εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα - Πώς έφτασε στα «χνάρια» τους η ΕΛ.ΑΣ.

Έτσι εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα
Έτσι εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου στη Ράφηνα: Γιατί η σύλληψή τους ήταν θέμα χρόνου

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το πώς εξιχνιάστηκε το έγκλημα στη Ραφήνα.

Βίντεο από καμερες ασφαλειας «έδειξαν» το όχημα διαφυγης των δυο δραστών. Οι αστυνομικοί μέσα από τη συλλογή του βιντεοληπτικου υλικού καθως και μέσα από αρκετές μαρτυρίες που είχαν στα χέρια τους καταφεραν και τους ταυτοποίησαν -το όχημα ήταν στα στοιχεία του ενος- ενώ στη συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με τις πληροφοριες, δίνουν απολογία προκειμένου να πέσει φως στο τι ακριβώς έγινε και έφτασαν στο σημείο να ξυλοκοπησουν μέχρι θανάτου -χρησιμοποιώντας και σιδερογροθιά - τον 42χρονο.

Σύμφωνα με αστυνομικες πηγες η σύλληψη τους ήταν θέμα χρόνου καθως από την πρώτη στιγμή υπήρχαν στοιχεία σε βαρος τους ενώ επειδή και οι εχουν καταγωγή από την Αλβανία είχε δοθεί σήμα στους συνοριακούς σταθμούς, για να διασφαλιστεί ότι δεν θα φύγουν εκτός συνόρων.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 42χρονος είχε βγει με την παρέα του (έναν φίλο του και δύο κοπέλες) για να διασκεδάσει σε κλαμπ της Ραφήνας.

Κάποια στιγμή σηκώθηκε από το τραπέζι και μαζί με τη φίλη του πήγαν να χαιρετίσουν δύο κοπέλες που διασκέδαζαν σε διπλανό τραπέζι. Στη συνέχεια, γύρισε μαζί με τη φίλη του στο τραπέζι τους και λίγο μετά πήγε στην τουαλέτα.

Εκεί διαπληκτίστηκε με άντρα, με αποτέλεσμα να γυρίσει πίσω στην παρέα του αναστατωμένος. «Τι έγινε; Όλα καλά;», τον ρώτησε ο φίλος του και εκείνος απάντησε: «Όλα καλά».

Μισή ώρα αργότερα πλήρωσαν το λογαριασμό και κατευθύνθηκαν προς την έξοδο του καταστήματος. Εκεί τον περίμενε ο άντρας με τον οποίο διαπληκτίστηκε στην τουαλέτα και η παρέα του (ακόμα τρεις άντρες).

Τότε ήταν που δέχτηκε την άγρια επίθεση με γροθιές. Ο 42χρονος έπεσε βαριά τραυματισμένος στο έδαφος. Όταν έφτασαν στο σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί, οι δράστες είχαν διαφύγει.