ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Απαγωγή στη Βούλα: Οδηγός της μαύρης Lamborghini που πήγαινε με 300χλμ ο 35χρoνος που συνελήφθη

σύλληψη
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες την περασμένη Τετάρτη στον απαγωγέα, ο οποίος έχει βαρύ παρελθόν και ιστορικό στις Αρχές. Αποκαλύψεις για τις κόντρες με τα super car.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για τον 35χρονο που συνελήφθη ως εγκέφαλος της απαγωγής του 33χρονου στη Βούλα.

Ο 35χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες , εκτός από παλιός γνώριμος των αρχών για βαριά ποινικά αδικήματα, είναι και ο οδηγός της μαύρης Lamborghini, του super car, που συμμετείχε σε άκρως επικίνδυνες κόντρες τον περασμένο Απρίλιο, κατά την διάρκεια των οποίων είχε αναπτύξει ταχύτητα 300χλμ..

Η εξιχνίαση της απαγωγής «τίγρης»

Η απαγωγή με δράστη έναν 35χρονο και θύμα έναν 33χρονο στην περιοχή της Βούλας εξιχνιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. πριν από μερικά 24ωρα.

Το βράδυ της 27ης Ιουνίου 2022 τέσσερα άτομα ακινητοποίησαν τον 33χρονο με την απειλή μαχαιριού και τέιζερ, τον έβαλαν με τη βία σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Την επόμενη ημέρα, ο 33χρονος αφέθηκε ελεύθερος στη Γλυφάδα, αφού πρώτα συγγενικό του πρόσωπο, έδωσε στους απαγωγείς 10.000 ευρώ. Πρόκειται για την απαγωγή, που είναι γνωστή με την ονομασία «τίγρης», καθώς διήρκησε λίγες ώρες.

Ο 35χρονος που κατηγορείται για την απαγωγή, σε ηλικία 17 ετών είχε δολοφονήσει εν ψυχρώ συνομίληκό του, μπήκε στη φυλακή, αποφυλακίστηκε μετά από χρόνια και συνέχισε την εγκληματική του δράση.

Τα χρόνια που ακολούθησαν συνελήφθη για όπλα, ναρκωτικά, ενώ έχει κατηγορηθεί
για ξέπλυμα χρήματος που προερχόταν από την κλοπή του θησαυροφυλακίου Καλαμάτας το 2004.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας του πέρασαν χειροπέδες την περασμένη Τετάρτη στη Βούλα, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν ναρκωτικά και μετρητά. Στο υπόγειο του σπιτιού βρέθηκε και ένα ΙΧ που είχε κλαπεί τον περασμένο Μάρτιο από τη Βούλα.