ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συμπλοκή στα Πατήσια: Ο προδομένος αρχηγός, το καρφί και η ενέδρα

Συμπλοκή Πατήσια
Ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών για μια σύλληψη φαίνεται ότι αποτέλεσε την αφορμή για την αιματηρή συμπλοκή στα Πατήσια

Ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών για μια σύλληψη φαίνεται ότι αποτέλεσε την αφορμή για την αιματηρή συμπλοκή στα Πατήσια

Μια «προδοσία» φαίνεται ότι ήταν η αφορμή για το ξεκαθάρισμα λογαριασμών που βρίσκεται πίσω από τη συμπλοκή που σημειώθηκε στα Πατήσια με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου όταν ο 48χρονος Αλβανός που στη συνέχεια έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών στους Αγίους Αναργύρους, έδωσε ραντεβού με τον 46χρονο για το βράδυ της ίδιας ημέρας προκειμένου να συζητήσουν τις διαφορές τους καθώς ο δεύτερος πίστευε ότι ήταν ο πρώτος που τον είχε «καρφώσει» με αποτέλεσμα να συλληφθεί στα τέλη Μαΐου.

Τότε τόσο όσο ο 46χρονος όσο και ο 48χρονος είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.

Το βράδυ του Σαββάτου, λοιπόν, ο 46χρονος συναντήθηκε με τον 48χρονο στη συμβολή των οδών Κουρτίδου και Γεωργίου Νάζου στα Πατήσια. Επειδή, όμως, ο πρώτος είχε μαζί του δύο αυτοκίνητα με συνολικά τέσσερα άτομα για «συμπαραστάτες», ο 48χρονος έβγαλε το πιστόλι του και άρχισε να πυροβολεί υπό τον φόβο ότι είτε θα τον ξυλοκοπούσαν είτε θα τον σκότωναν.

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος είχε κατηγορηθεί, όπως αναφέρουν τα ΝΕΑ, συνολικά 15 φορές για κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ενώ στο παρελθόν είχε βρεθεί στην κατοχή του και ένα όπλο Τοκάρεφ.

Η συμπλοκή στα Πατήσια

Πρώτος δέχθηκε τα πυρά του 48χρονου ΑΛβανού ένας νεαρός που κατέθηκε από μια μοτοσικλέτα. Αμέσως ο πατέρας του, που ήταν ακριβώς στο πίσω αυτοκίνητο, κατέβηκε και κινήθηκε προς τον δράστη ο οποίος όμως, χωρίς δεύτερη σκέψη, τον εκτέλεσε από κοντινή απόσταση, σκοτώνοντάς τον ακαριαία.

Το άλλο αυτοκίνητο της «παρέας» του μοτοσικλετιστή επιχείρησε αμέσως να απομακρυνθεί, ενώ το άτομο που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα έτρεξε να διαφύγει. Η γυναίκα όμως που βρισκόταν στο αυτοκίνητο του Αλβανού κακοποιού πάτησε γκάζι και τον χτύπησε, ενώ παράλληλα πυροβόλησαν εναντίον του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη γυναίκα είναι πρώην σύντροφος του ατόμου που προσπάθησε να διαφύγει.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, μετά από μάχη στο νοσοκομείο Παμμακάριστος υπέκυψε στα τραύματά του το πρωί τη Κυριακής.

Όπως διαπιστώθηκε από του γιατρούς του νοσοκομείου Παμμακάριστος στα Πατήσια στο οποίο είχε διακομιστεί, ο άνδρας έφερε και τραύμα από όπλο. Αυτό σημαίνει πως ο Αλβανός κακοποιός, αφού σκότωσε τον πατέρα του μοτοσικλετιστή με τον οποίο τράκαρε, στη συνέχεια πυροβόλησε τον άνδρα που προσπάθησε να διαφύγει, ενώ η γυναίκα τον πάτησε με το αυτοκίνητο.

Η καταδίωξη στους Αγίους Αναργύρους

Μετά τον πυροβολισμό, ο άνδρας που πυροβόλησε τον μοτοσικλετιστή, με την απειλή του όπλου έκλεψε όχημα και κατευθύνθηκε προς τους Αγίους Αναργύρους, όπου επιχείρησε ληστεία σε βενζινάδικο της περιοχής.

Η αστυνομία, η οποία είχε ενημερωθεί για δύο συμβάντα πραγματοποιούσε συνεχείς έρευνες σε όλη την περιοχή μεταξύ Πατησίων και Αγίων Αναργύρων. Στην οδό Δημοκρατίας, οι αστυνομικοί εντοπίζουν τον δράστη και αρχίζει η καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας γίνεται ανταλλαγή πυροβολισμών.

Οι αστυνομικοί καταφέρνουν θανατηφόρο χτύπημα στον δράστη, ενώ οι ίδιοι από τα πυρά που δέχτηκαν τραυματίζονται ο ένας στο πόδι και ο άλλος στον θώρακα.

Συμπλοκή στα Πατήσια: Αυτός είναι ο 48χρονος Αλβανός πιστολέρο

Ο Αλβανός κακοποιός που πρωταγωνίστησε στην αιματηρή συμπλοκή των Κάτω Πατησίων και την καταδίωξη στους Αγίους Αναργύρους είναι ο Αντώνης Τ., ο οποιος ήταν γνωστός στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, σεσημασμένος εδώ και χρόνια για συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις.

Ο δράστης ήταν παντρεμένος και έχει μία κόρη, ενώ επισήμως δήλωνε πως διατηρούσε φανοποιείο.

Δείτε τις φωτογραφίες του:

Όπως τονίζουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αντώνης Τ. θεωρούνταν ένας από τους πιο σκληρούς κακοποιούς της Αθήνας, με δράση σε διάφορα κυκλώματα ναρκωτικών, πάντα οπλισμένος και αδίστακτος.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και από τον τρόπο που πυροβόλησε αρχικά τον άνδρα που επέβαινε στη μοτοσικλέτα, κατά την συμπλοκή στα Κάτω Πατήσια και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον πατέρα του που κατέβηκε από το αυτοκίνητο μόλις είδε να πυροβολούν το γιο του.

Ο Αλβανός κακοποιός, δεν δίστασε να πυροβολήσει και τον άνδρα που επιχείρησε να διαφύγει, ενώ η γυναίκα που είχε μαζί του, πάτησε τον αιμόφυρτο άνδρα με το αυτοκίνητο.

Σχετικές ειδήσεις