ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ στη λαχαναγορά του Ρέντη: Τα αναπάντητα ερωτήματα με τον νεκρό 47χρονο οδηγό

Θρίλερ στη λαχαναγορά του Ρέντη: Τα αναπάντητα ερωτήματα με τον νεκρό 47χρονο οδηγό
INTIME

Ολοένα και πυκνώνει το μυστήριο γύρω από το θάνατο του οδηγού που εντοπίστηκε στη θέση του οδηγού μέσα στη νταλίκα του στη λαχαναγορά του Ρέντη.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του 47χρονου οδηγού που εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής μέσα στη νταλίκα του στη λαχαναγορά του Ρέντη, έχοντας δεμένο ένα tie wrap στο λαιμό του.

Οι πρώτες ενδείξεις, σύμφωνα με την αστυνομία, «δείχνουν» προς την αυτοκτονία ωστόσο οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. καλούνται να απαντήσουν σε αρκετά σκοτεινά σημεία που δεν μπορούν να «δέσουν» το ενδεχόμενο αυτό.

Ο 47χρονος Ε.Δ. με καταγωγή από τη Δροσία Εύβοιας, είχε ξεκινήσει να έρθει στην Αθήνα από την Τρίπολη, όπου διέμενε μόνιμα, ώστε να ξεφορτώσει στην κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη.

Στο σημείο αυτό περιπλέκεται η υπόθεση καθώς όταν ο 47χρονος έφτασε στη λαχαναγορά, μίλησε τηλεφωνικά με τον άνθρωπο όπου θα παρέδιδε το εμπόρευμα του και είχαν κλείσει ραντεβού μια ώρα μετά από το εν λόγω τηλεφώνημα.

Τι μεσολάβησε σε αυτή τη μια ώρα; Και γιατί να μην αφαιρέσει τη ζωή του ο 47χρονος χωρίς να τηλεφωνήσει και να κλείσει ραντεβού; Αν όντως είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει γιατί πραγματοποίησε κανονικά το δρομολόγιό του;

Σε αυτά τα ερωτήματα η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά απαντήσεις, τις οποίες θα δώσει εν πολλοίς η νεκροψία - νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (01/08).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η Αστυνομία δεν έχει δώσει καμία απάντηση στην οικογένεια του 47χρονο σχετικά με το τι συνέβη το μοιραίο πρωινό της Παρασκευής, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, αναμένοντας προφανώς τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Αν διαπιστωθεί ότι πρόκειται για δολοφονία η υπόθεση θα πάει στα χέρια του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με την οικογένεια του 47χρονου, δεν είχε δείξει καμία αλλαγή συμπεριφοράς ενώ δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι σοβαρά το τελευταίο διάστημα ώστε να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Οι άνδρες της ασφάλειας Πειραιά που έχουν αναλάβει την υπόθεση λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που βρίσκονταν στη λαχαναγορά τα μοιραία ξημερώματα, συναδέλφους του 47χρονου αλλά και από άτομα της οικογένειάς του.