ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟΙ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρόμος στην Αγία Παρασκευή: Άγρια επίθεση σε 17χρονο για 5 ευρώ – Λιποθυμία και κακώσεις στο κεφάλι

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Intimenews

Οι δράστες άρπαξαν το τσαντάκι του 17χρονου, μέσα στο οποίο υπήρχαν πέντε ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε ένας 17χρονος σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αγίας Παρασκευής.

Οι ανήλικοι ληστές επέβαιναν σε αυτοκίνητο και εξαπέλυσαν την επίθεση για να πάρουν το τσαντάκι του θύματος που περιείχε πέντε ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι δράστες χτύπησαν με τόση μανία τον άτυχο 17χρονο που του προκάλεσαν κακώσεις στο κεφάλι, ενώ έχασε τις αισθήσεις του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής με γρήγορες ενέργειες εξιχνίασαν την υπόθεση, συλλαμβάνοντας δύο άτομα και ταυτοποιώντας ακόμα δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbomb, ήταν 22.35 της 4ης Αυγούστου όταν o 17χρονος περπατούσε μπροστά από βιβλιοπωλείο της οδού Χαλανδρίου στην Αγία Παρασκευή μαζί με δύο φίλους του.

Ένα άγνωστο σε εκείνους όχημα, σκούρο τζιπ, τους πλησίασε και τους έκλεισε τον δρόμο.

Από αυτό αποβιβάστηκαν τουλάχιστον πέντε άτομα (απ’ όσο πρόλαβε να δει ο 17χρονος) και άρχισαν να τον χτυπούν, ενώ παράλληλα τον έβριζαν. Το μόνο που πρόλαβε να δει, καθόσον μετά από λίγα δευτερόλεπτα λόγω των χτυπημάτων έχασε τις αισθήσεις του, ήταν πως ο ένας εξ αυτών τον χτυπούσε με ένα πλαστικό σφυρί και κάποιος άλλος με κλομπ με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

Οι δράστες άρπαξαν το τσαντάκι του 17χρονου, μέσα στο οποίο υπήρχαν πέντε ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Από τα τραύματα που του κατάφεραν χρειάστηκε να μεταβεί άμεσα με τον πατέρα του στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπου και εισήχθη απευθείας με κάκωση κεφαλής και ζάλη για τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων.

Στο περιστατικό ενεπλάκη μόνο εκείνος καθόσον οι δύο φίλοι του πρόλαβαν και έφυγαν. Όταν συνήλθε και απέκτησε τις αισθήσεις του με τη βοήθεια ενός περαστικού κυρίου, που ήταν η αιτία οι δράστες να σταματήσουν την επίθεση και να τραπούν σε φυγή προς τη λεωφόρο Μεσογείων, κάλεσε τον πατέρα του με τον οποίο μετέβη στο νοσοκομείο.

Το θύμα αναγνώρισε τον έναν από τους δράστες.

Το μεσημέρι της 5ης Αυγούστου οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν από τους ληστές στο σπίτι του, έξω από το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ομολόγησε την πράξη του, ενώ λίγο μετά προσήλθε και παραδόθηκε ένας ακόμα από τους δράστες, ηλικίας 17 ετών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος των δύο ανηλίκων που ταυτοποιήθηκαν.