ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κινηματογραφική ληστεία στη Λαμία: Εισέβαλαν με μάσκες σε κατάστημα και σήκωσαν το ταμείο

Κινηματογραφική ληστεία στη Λαμία: Εισέβαλαν με μάσκες σε κατάστημα και σήκωσαν το ταμείο

Τρεις δράστες, με καπέλο, γυαλιά και μάσκα covid, φώναζαν «τα λεφτά, αλλιώς θα σας σκοτώσουμε» 

Ωρες αγωνίας έζησαν υπάλληλοι και πελάτες καταστήματος στο κέντρο της Λαμίας όταν το απόγευμα της Τετάρτης σε αυτό εισέβαλαν τρεις κουκουλοφόροι με προτεταμένα τα όπλα σηκώνοντας το ταμείο.

Οι τρεις δράστες, με καπέλο, γυαλιά και μάσκα covid, φωνάζοντας «τα λεφτά, αλλιώς θα σας σκοτώσουμε» αναζήτησαν μάταια χρηματοκιβώτιο για να αδειάσουν στην συνέχεια το συρτάρι του ταμείου.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ξαφνικά ο τέταρτος συνεργός, που σύμφωνα με μαρτυρίες μιλούσε καλά ελληνικά και περίμενε στο αυτοκίνητο, πάτησε επίμονα την κόρνα και οι τρεις επίδοξοι ληστές έτρεξαν γρήγορα στο αυτοκίνητο.

Οι δράστες μπήκαν σε ένα λευκό opel corsa και έφυγαν με ταχύτητα προς το κέντρο της πόλης.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών.

Αρχικά στήθηκαν μπλόκα σε κομβικά σημεία στις εξόδους της Λαμίας, ενώ γνωρίζοντας ότι οι ληστές διέφυγαν με ένα λευκό opel corsa οι αστυνομικοί άρχισαν να χτενίζουν και διάφορα απόμερα σημεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ως "καβάντζα" οι δράστες.

Έτσι λοιπόν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που χτένιζαν την περιοχή του Αγίου Λουκά εντόπισαν το όχημα των ληστών εγκαταλειμμένο σε ένα αδιέξοδο δρομάκι κάτω από το παλιό εκκλησάκι του Αγίου Λουκά.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το αυτοκίνητο είναι κλεμμένο και φέρεται ότι ανήκει σε άτομο που διαμένει στη Νέα Σμύρνη στην Αθήνα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας έχουν περιγραφές και βίντεο με τα χαρακτηριστικά των δραστών και οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.