ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ χωρίς τέλος για τα €1,5 εκατ. του πρώην παίκτη ριάλιτι – Ερωτικά ραντεβού η τελευταία εκδοχή

Θρίλερ χωρίς τέλος για τα €1,5 εκατ. του πρώην παίκτη ριάλιτι – Ερωτικά ραντεβού η τελευταία εκδοχή
Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί, εκτός απρόοπτου, ο 33χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι
INTIME

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί, εκτός απρόοπτου, ο 33χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι

Σήμερα αναμένεται, εκτός απρόοπτου, να απολογηθεί ο 33χρονος πρώην παίχτης ριάλιτι ο οποίος το Σάββατο (13/08) εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο Εφετείο με την έρευνα που ακολούθησε να αποκαλύπτει ότι στην κατοχή του είχε 1,5 εκατομμύριο ευρώ αλλά και ποσότητες ναρκωτικών.

Η προέλευση των χρημάτων εξακολουθεί να αποτελεί το μεγάλο μυστήριο για την ΕΛΑΣ καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση εκ μέρους του 33χρονου ο οποίος νοσηλεύεται στο Δαφνί.

Ο δικηγόρος του την Δευτέρα υποστήριξε ότι ένα μέρος των χρημάτων μπορεί να δικαιολογηθεί από αγοραπωλησίες και αποταμιεύσεις της οικογένειας του 33χρονου και ότι αυτές οι αποδείξεις θα παρουσιαστούν στον ανακριτή.

Από την άλλη ο 33χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς σε στιγμές διαύγειας πριν την μεταφορά του στο Δαφνί ότι τα χρήματα προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών τα τελευταία χρόνια ενώ ένα μέρος προέρχεται από ερωτικά ραντεβού που έκλεινε επί πληρωμή στα οποία γινόταν και χρήση ναρκωτικών ο ίδιος έπαιρνε χρήματα και έκανε χρήση ναρκωτικών.

Για τον λόγο αυτό η αστυνομία περιμένει από τον ανακριτή να ζητήσει την άρση του απορρήτου στα περισσότερα του ενός κινητά τηλέφωνα που είχε ο 33χρονος για να δουν με ποιους είχε επαφές.

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από το σπίτι του 34χρονου ήταν κάρτες ανάληψης χρημάτων οι οποίες δεν ήταν στο δικό του όνομα αλλά είχαν τα στοιχεία ενός άνδρα και μιας γυναίκας που δεν είναι συγγενικά του πρόσωπα και άρα αναζητείται η ταυτότητά τους και αν μπορεί από αυτό τον «δρόμο» να αποδειχθεί ότι μιλάμε για μια μεγάλη σπείρα ναρκωτικών

Παράλληλα η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο ο 33χρονος να πήγε στην αστυνομία προκειμένου να παραδοθεί και να είναι ασφαλής και γι’ αυτό έχει διατεθεί μια ισχυρή ομάδα φύλαξής του για το ενδεχόμενο αντεκδίκησης των ατόμων που του έδωσαν τα χρήματα.

Σχετικές ειδήσεις