ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πρώην παρουσιαστής συνελήφθη στα Πατήσια για πορνογραφία ανηλίκων

Πρώην παρουσιαστής συνελήφθη στα Πατήσια για πορνογραφία ανηλίκων

Αποτροπιασμό προκαλούν τα αποτελέσματα της αστυνομικής έρευνας στην υπόθεση της σύλληψης του 62χρονου από την Καλαμάτα που συνελήφθη για παιδεραστία και κατοχή πορνογραφική υλικού.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών εντόπισαν τον 62χρονο την περασμένη Τετάρτη στα Πατήσια και του πέρασαν χειροπέδες. Ένα από τα θύματά του είναι μία 22χρονη, η οποία εργάζεται σε ξενοδοχείο στην Καλαμάτα. Η κοπέλα κατήγγειλε ότι όλα ξεκίνησαν όταν η αδελφή της είχε λάβει φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της ίδιας όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Ο άγνωστος τότε αποστολέας των φωτογραφιών απαιτούσε από την αδελφή της 22χρονης να φωτογραφηθεί γυμνή, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης είχε ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του σε βάρος και των άλλων δύο ανήλικων αδερφών της 22χρονης- χωρίς όμως η μία αδερφή να γνωρίζει για την άλλη- ενώ με τη μία συνέχιζε να έχει επαφές και μετά το γάμο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών και συνταξιούχος εκπαιδευτικός, ενώ στο παρελθόν παρουσίαζε εκπομπές που έχουν σχέση με την παράδοση.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος εκμεταλλεύτηκε ότι οι αδερφές είχαν χωρισμένους γονείς και τους παρουσιάστηκε ως «προστάτης», ενώ εκμεταλλεύτηκε και την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο πατέρας τους λόγω της φιλίας που τους συνέδεε.

Παράλληλα λόγω της παρουσίασης εκπομπών που είχαν σχέση με την παράδοση, φέρεται να δελέαζε τα θύματα του, αναφέροντας τους πως θα τα έβγαζε στην τηλεόραση. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Ο 62χρονος φέρεται να γνώριζε τα θύματά του από τότε που πήγαιναν στο Δημοτικό. Οι αστυνομικοί έκαναν -κατόπιν εισαγγελικής εντολής – έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Φορητός σκληρός δίσκος με τουλάχιστον 157 βίντεο ερωτικού περιεχόμενου, δύο κάμερες και πέντε κινητά τηλέφωνα.