ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πολυτεχνειούπολη: «Δεχόμαστε απειλές για να μην καταθέσουμε, επιτέθηκαν στο σπίτι μας»

Οικογένεια Παγκράτι
Είχαν βρεθεί τότε πρόσωπο με πρόσωπο με αδίστακτους κακοποιούς μέσα στο σπίτι τους στο Παγκράτι
Newsbomb.gr

Ο 30χρονος Αλβανός,  αρχηγός της συμμορίας στην Πολυτεχνειούπολη, είχε ταυτοποιηθεί για την επίθεση στο σπίτι της οικογένειας στο Παγκράτι

Οι γονείς του 17χρονου που είχε απαχθεί το Μάιο του 2019 από συμμορία ληστών με έδρα την Πολυτεχνειούπολη, μίλησαν στον Newsbomb.gr.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Μάκη Παπαδάτο και τη σύζυγο του Μαίρη Παπαδάτου οι οποίοι μαζί με τον μικρότερο παιδί τους είχαν βρεθεί τότε πρόσωπο με πρόσωπο με αδίστακτους κακοποιούς μέσα στο σπίτι τους στο Παγκράτι. Όπως αποκαλύπτουν δέχθηκαν απειλές μετά τη σε βάρος τους επίθεση προκειμένου να μην καταθέσουν στο δικαστήριο σε βάρος των δραστών.

«Μετά την ληστεία και αφού πέρασε λίγος καιρός, ήρθαν κάτω από το σπίτι μας, και έσπασαν φωνάζοντας την πόρτα της πολυκατοικίας. Μια άλλη φορά ήρθαν, ανέβηκαν μέχρι το διαμέρισμα, και χτυπούσαν το κουδούνι, ενώ μια τρίτη φορά ήρθαν και σημάδεψαν τα κουδούνια για να μας εκφοβίσουν για τυχόν νέα επίθεση στο σπίτι μας. Όλο αυτό το καιρό βιώνουμε ένα Γολγοθά καθώς δεν περνά μέρα που να μη σκεφτούμε όλο αυτό που μας συνέβη».

Να σας θυμίσω ότι όταν είχαν μπει στο σπίτι μας Έβαλαν ένα μαχαίρι στο πρόσωπο της γυναίκας μου και ένα πιστόλι στο κρόταφο του 15χρονου παιδιού μου», δηλώνει στο Newsbomb.gr o δημοσιογράφος Μάκης Παπαδάτος.

Η σύζυγος του Μαίρη, δηλώνει ότι «αισθανόμαστε μια ανακούφιση μετά τη σύλληψη του αρχηγού τους, ωστόσο δεν πιστεύουμε ότι αυτό είναι αρκετο για να σταματήσει η εγκληματική τους δράση. Για τη δική μας υπόθεση, η δίκη έχει αναβληθεί τρεις φορές και οι περισσότεροι από τους έξι δάρτες είναι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, εμείς δεν έχουμε πρόσβαση στη δικογραφία, ενώ οι δράστες έχουν και γνωρίζουν τα πάντα».

Σχετικές ειδήσεις:

Πολυτεχνειούπολη: Το βίντεο της άγριας επίθεσης κακοποιών σε σπίτι δημοσιογράφου στο Παγκράτι

Πολυτεχνειούπολη: Πώς η συμμορία έκανε το «face control» - «Ξέρω ότι είσαι της Ασφάλειας»

Πολυτεχνειούπολη: Ποινική δίωξη για κακουργήματα και πλημμελήματα στους 23 από τους 32 συλληφθέντες