ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φρίκη στη Νέα Ιωνία: Αλυσοδεμένη για πέντε ημέρες ήταν η 38χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό

Βιασμός Νέα Ιωνία
Intime News

Τον απόλυτο εφιάλτη φέρεται να ζούσε μια 38χρονη στη Νέα Ιωνία, η οποία επί πέντε ημέρες βιαζόταν υπό την απειλή όπλου από τον σύντροφό της

Σύμφωνα με την καταγγελία της 38χρονης ο 58χρονος σύντροφός της, την κρατούσε αλυσοδεμένη σε σπίτι στη Νέα Ιωνία, για τουλάχιστον πέντε ημέρες και την βίαζε υπό την απειλή όπλου.

Η φρίκη που ζούσε η γυναίκα, έγινε ευτυχώς αντιληπτή από τους γείτονες του ζευγαριού οι οποίοι άκουσαν τις κραυγές της 38χρονης και κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και μπήκαν στην πολυκατοικία με τη βοήθεια ενός ενοίκου. Φτάνοντας στο διαμέρισμα, που τους υπέδειξαν, χτύπησαν το κουδούνι και άνοιξε ένας άνδρας, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί είδαν στο βάθος του διαμερίσματος μια γυναίκα να τους κάνει νοήματα πως χρειάζεται βοήθεια και τότε μπήκαν στο σπίτι.

Τότε, η 38χρονη τους έδειξε ένα σημείο, στο οποίο υπήρχαν δύο όπλα, ένα εκ των οποίων μάλιστα, πολεμικό.

Ο άνδρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ η γυναίκα κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως ο σύντροφός της τη βίασε το προηγούμενο βράδυ υπό την απειλή όπλου.