ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα Σμύρνη: Αλβανός κακοποιός κυκλοφορούσε με τέσσερα διαφορετικά ονόματα - Θρασύς στις αρχές

Νέα Σμύρνη: Αλβανός κακοποιός κυκλοφορούσε με τέσσερα διαφορετικά ονόματα - Θρασύς στις αρχές
Eurokinissi

Νέα Σμύρνη: Αλβανός κακοποιός που συνελήφθη έδειξε τα γεννητικά του όργανα, έφτυσε και απείλησε τον διοικητή του Αστυνομικού τμήματος

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερα διαφορετικά επίθετα και ονόματα χρησιμοποιούσε ένας 26χρονος Αλβανός κακοποιός, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση κάθειρξης πέντε ετών, από τις 7 Σεπτεμβρίου για κλοπές σε ηλικιωμένους στη Νέα Σμύρνη.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών είχε συλλάβει τον δράστη από τον περασμένο Νοέμβριο, το 2021 και είχε αφεθεί ελεύθερος ωσότου δικαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πήγε να δώσει το παρών ενώπιον των αστυνομικών, καθώς έχει απασχολήσει και άλλες φορές τις αρχές. Όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση, εκείνος προσπάθησε να αποδράσει, αρχικά από την πόρτα και μετά από το παράθυρο... δεν πρόλαβε όμως.

Δεν έμεινε εκεί... προσπάθησε και πάλι να διαφύγει, τηλεφωνώντας σε συγγενή του στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας. Ο διοικητής μπήκε μπροστά του και τότε πιάστηκαν στα χέρια. Ο Αλβανός δράστης τον έσπρωξε και προσπάθησε να τον χτυπήσει με γροθιά στο πρόσωπο.

Αφού κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στα κρατητήρια, ξεκίνησε να κλωτσάει το κρεβάτι, τις καρέκλες, να χτυπάει με τα χέρια του τους τοίχους και τα κάγκελα μέχρι και να βρίζει τους Αστυνομικούς. Την ώρα μάλιστα που ο διοικητής πήγαινε προς το γραφείο του, του έδειξε τα γεννητικά του όργανα, τον έφτυσε και άρχισε να τον απειλεί.

«Όταν τελειώσω με αυτό θα σε βρω και θα σε σκοτώσω [...] Θα έρθει και εσένα η σειρά σου, το καλό πράγμα αργεί να γίνει, θα μάθω και που μένεις, θα την πληρώσει και η οικογένειά σου», απειλούσε ο θρασύς κακοποιός

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της ΕΡΤ, έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κλοπές, ληστεία, νόμο περί όπλων, ενώ το 2020 είχε βρεθεί σπίτι του οπλισμός και φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Διαβάστε επίσης :

Θεσσαλονίκη: Βαριά πρόστιμα σε ασυνείδητους που έκαναν βόλτα σκυλιά χωρίς λουρί

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 4η εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού

Θεοδωρικάκος: «Υπηρετούμε τις αξίες της ασφάλειας και της ελευθερίας των πολιτών και της πατρίδας