ΕΛΛΑΔΑ

Ουρές χιλιομέτρων σε Κηφισό και Αθηνών - Κορίνθου

Ουρές χιλιομέτρων σε Κηφισό και Αθηνών - Κορίνθου
Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό
Newsbomb.gr / Χρήστος Γιαννούλης

Κίνηση: Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα - Η επιστροφή των εκδρομέων μπλόκαρε τον Κηφισό - Τροχαίο ατύχημα στην Αθηνών - Κορίνθου δημιούργησε τεράστιο μποτιλιάρισμα

Στο κόκκινο ο Κηφισός το βράδυ της Κυριακής 2 Οκτωβρίου από το ύψος στις Αφίδνες μέχρι τη Νέα Ιωνία. Το ίδιο και στην Αθηνών - Κορίνθου έπειτα από τροχαίο στην κάθοδο.

Μετά από επικοινωνία του Newsbomb.gr με το Γραφείο Τύπου της τροχαίας η κίνηση στον Κηφισό οφείλεται στην επιστροφή των εκδρομέων ενώ τόνισαν ότι δεν έχει σημειωθεί κάποιο περιστατικό.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα στο Newsbomb.gr κίνηση παρατηρείται και στους παράδρομους. Ο δρόμος ανοίγει στο ύψος της Βαρυμπόμπης ενώ ουρές σχηματίζονται και πάλι από το ύψος της Κηφισιάς.

Στο «κόκκινο» η Αθηνών - Κορίνθου

Κίνηση παρατηρείται και στην Αθηνών - Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Πάχης λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην Αθηνών-Λαμίας από Πέτρου Ράλλη μέχρι Αχαρνών, στη Λεωφόρο Κηφισίας στην άνοδο από Πανόρμου έως Φιλοθέη, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας από το Hilton, στην κάθοδο της Βασ. Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Λεωφ. Συγγρού, στις κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας και στη Λεωφ. Ποσειδώνος από Αλίμου έως Καραϊσκάκη στο ρεύμα προς Πειραιά.