ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πολυτεχνειούπολη: «Ξενώνας» Αλβανών κακοποιών είχε γίνει η εστία-Ληστείες με ορμητήριο του Ζωγράφου

Πολυτεχνειούπολη: «Ξενώνας» Αλβανών κακοποιών είχε γίνει η εστία-Ληστείες με ορμητήριο του Ζωγράφου
eurokinissi

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση των κακοποιών οι οποίοι είχαν μετατρέψει σε «κέντρο επιχειρήσεων» την εστία στην Πολυτεχνειούπολη

«Ξενώνας» για την φιλοξενία επικίνδυνων Αλβανών κακοποιών είχε γίνει η εστία στην Πολυτεχνειούπολη, οι οποίοι έφταναν στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση των ομογενών τους, διέμεναν στου Ζωγράφου και από εκεί «χτυπούσαν» τους στόχους τους.

Όπως αποκαλύπτει το MEGA ουσιαστικά, τα ηγετικά στελέχη της μαφίας της Πολυτεχνειούπολης καλούσαν νεαρούς κακοποιούς από την Αλβανία να έρθουν στην Ελλάδα και να προχωρούν σε εγκληματικές ενέργειες με την ασφάλεια της φοιτητικής εστίας, όπου θα διέμεναν.

Ανενόχλητοι και φυσικά με την κάλυψη που τους παρείχε ο χώρος είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για πολλές περιοχές ενώ με θρασύτητα πωλούσαν ναρκωτικά ακόμα και μπροστά στους φρουρούς δείχνοντας πως είχαν το πάνω χέρι.

Οι αρχές δεν αποκλείουν να λειτουργούσαν από κοινού με μερίδα των φρουρών καθώς φαίνεται να υπάρχουν καταγραφές που αποτυπώνεται οικειότητα μεταξή τους.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του MEGA, οι αρχές κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα μετά από τη σύλληψη ενός 26χρονου Αλβανού για έξι ληστείες πρατηρίων και σουπερμάρκετ, καθώς και μια κλοπή μοτοσικλέτας, αλλά και επικίνδυνες σωματικές βλάβες και άλλα αδικήματα. Ορμητήριό τους ήταν η Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου. Μάλιστα, εκεί εντοπίστηκε και η κλεμμένη μοτοσικλέτα.

Διαβάστε ακόμα