ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έκρηξη σε καφετέρια στο Περιστέρι - Ισοπεδώθηκε το κατάστημα, πήραν το καταγραφικό οι δράστες

Έκρηξη σε καφετέρια στο Περιστέρι - Ισοπεδώθηκε το κατάστημα, πήραν το καταγραφικό οι δράστες
Glomex

Περιστέρι: Ισοπεδώθηκε καφετέρια από έκρηξη βόμβας που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η έκρηξη έγινε περίπου στις 5:30 τα ξημερώματα και προήλθε από εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος κατασκευάστηκε πιθανότατα με γκαζάκια.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, οι δράστες έχουν κλέψει το καταγραφικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Φαίνεται πως μετά την έκρηξη, οι υπεύθυνοι για αυτή μπήκαν στο κατεστραμμένο καφέ-μπαρ, έτσι ώστε να πάρουν τον εξοπλισμό και να μην αφήσουν πίσω τους κανένα ίχνος.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με το τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών να περισυλλέγει στοιχεία έτσι ώστε να προχωρήσει η έρευνα για το συμβάν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, οι δράστες μπήκαν φορώντας κουκούλες μέσα στο κατάστημα και πέταξαν τρία γκαζάκια, από τα οποία εξεράγησαν τα δύο.

Από την έκρηξη προκλήθηκε, επί της ουσίας, ολική καταστροφή του καταστήματος ενώ τον τρόμο βίωσαν οι άνθρωποι που μένουν στα διαμερίσματα πάνω από την καφετέρια. Η άμεση παρέμβαση της πυροσβεστικής, ωστόσο, απέτρεψε τα χειρότερα.