ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Περιστέρι: Οι πρώτες εικόνες από την καφετέρια που καταστράφηκε από γκαζάκια

Περιστέρι: Οι πρώτες εικόνες από την καφετέρια που καταστράφηκε από γκαζάκια
Βομβαρδισμένο τοπίο η καφετέρια στο Περιστέρι.
Newsbomb.gr / Νίκος Χριστοφάκης

Περιστέρι: Ισοπεδώθηκε καφέ-μπαρ από γκαζάκια που πέταξαν άγνωστοι τα ξημερώματα. Εικόνες ολικής καταστροφής στο κατάστημα.

Παρανάλωμα του πυρός έγινε μια καφετέρια στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου στο Περιστέρι τα ξημερώματα της Τρίτης (4/10). Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες μπήκαν στο κατάστημα και πέταξαν τρία γκαζάκια, από τα οποία εξερράγησαν τα δύο και προκάλεσαν πλήρης καταστροφή του καταστήματος.

Ο φωτογραφικός φακός του Newsbomb.gr έχει καταγράψει πλήρως το μέγεθος των ζημιών που έγιναν στο κατάστημα. Το περιστατικό έγινε περίπου στις 5:30 της Τρίτης (4/10) ενώ η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής απέτρεψε την επέκταση της φωτιάς στα διαμερίσματα πάνω από την καφετέρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, οι δράστες μπήκαν φορώντας κουκούλες μέσα στο κατάστημα και πέταξαν τρία γκαζάκια, από τα οποία εξεράγησαν τα δύο, ενώ στον τηλεοπτικό σταθμό Open αναφέρθηκε ότι οι δράστες αφαίρεσαν από το κατάστημα το καταγραφικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως το συμβάν ήταν πρωτοφανές για τη γειτονιά. «Δεν είχε συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο», είπε χαρακτηριστικά ένας κάτοικος στο Newsbomb.gr.

Ένας ακόμα κάτοικος, ανέφερε πως είδε κάποιον να απομακρύνεται τρέχοντας και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα άκουσε τις εκρήξεις από το κατάστημα.