ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Λαύριο: Σύλληψη 47χρονου για βιασμό 15χρονου – Είχε εμμονή με το άτυχο παιδί

Λαύριο: Σύλληψη 47χρονου για βιασμό 15χρονου – Είχε εμμονή με το άτυχο παιδί
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Για βιασμό ενός 15χρονου παιδιού κατηγορείται ο 47χρονος που συνελήφθη χθες Τετάρτη στο Λαύριο, ύστερα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πρώτη καταγγελία σε βάρος του έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου 2022 στο Τμήμα Λαυρεωτικής από τη μητέρα του παιδιού. Όπως αναφέρθηκε, ο 47χρονος προσέγγισε το παιδί το καλοκαίρι του 2021, όταν αυτό ήταν 15 ετών, αρχίζοντας να του στέλνει μηνύματα μέσω Instagram. Στα μηνύματα αυτά το απειλούσε ότι θα αποκαλύψει στους γονείς του (τους οποίους γνώριζε προσωπικά) ότι καπνίζει. Αρχικά ανάγκασε το άτυχο παιδί να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες.

Στη συνέχεια, άρχισε να προβαίνει σε θωπείες και να το παρακολουθεί κοντά στο σπίτι του αλλά και να το βάζει με απειλές μέσα στο αυτοκίνητό του. Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Ο 47χρονος φέρεται να οδηγούσε το άτυχο παιδί στο σπίτι του και να το βίαζε (πράξη που επαναλήφθηκε τέσσερις φορές).

Στις καταθέσεις περιγράφεται ως ένα άτομο που είχε εμμονή με τον 15χρονο, τον οποίο παρενοχλούσε και παρακολουθούσε ενώ πήγαινε στο σχολείο. Η εμμονή αποδεικνύεται από το γεγονός ότι παρότι είχε γίνει καταγγελία από τη μητέρα σε βάρος του και είχε σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του, συνέχισε να στέλνει μηνύματα στο παιδί μέσω Instagram. Οι γονείς του ανήλικου ενημέρωσαν γι’ αυτό ξανά την Αστυνομία μόλις τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο 47χρονος είχε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες και από άλλα ανήλικα παιδιά κάτω των 15 ετών.

Ο 47χρονος συνελήφθη χθες στο Λαύριο και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.