ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη δάσκαλος δημοτικού με ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη δάσκαλος δημοτικού με ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης

Ένας δάσκαλος δημοτικού συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε στην κατοχή του ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και υπνωτικών χαπιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο εκπαιδευτικός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από άνδρες της ομάδας Ζ οι οποίοι τον σταμάτησαν για να του κάνουν έναν τυχαίο έλεγχο. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν έχει κάτι παράνομο πάνω του, τότε ο 44χρονος εκπαιδευτικός τους απάντησε ότι έχει ναρκωτικά.

Στην κατοχή του 44χρονου κατά της διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν 28 γραμμάρια ηρωίνης, 1 γραμμάριο κοκαΐνης και 2 υπνωτικά χάπια. Ο 44χρονος δάσκαλος φέρεται να υποστήριξε ότι είναι για προσωπική του χρήση καθώς είναι πολλά χρόνια χρήστης.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον 44χρονο στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Σε βάρος του σχηματίσθηκε και δικογραφία, καθώς η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών που εντοπίστηκε στην κατοχή του δεν ήταν αμελητέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR ο δάσκαλος του 44χρονου αντιμετωπίζει ακόμα και το ενδεχόμενο να προφυλακιστεί. Τέλος σημειώνεται ότι ο δάσκαλος μετέβη στη Θεσσαλονίκη από την Ηγουμενίτσα όπου διδάσκει.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων:

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού σε κατάστημα ψιλικών

«Μπαλάκι» οι ευθύνες για τις καθυστερήσεις στην επανεκκίνηση των τρένων

Χειροπέδες σε 39χρονο φυγόποινο - Είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια κάθειρξης για απάτες