ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα Ιωνία: Βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό στην καφετέρια - Πώς έγινε η επίθεση

Νέα Ιωνία: Βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό στην καφετέρια - Πώς έγινε η επίθεση
Glomex

Νέα Ιωνία: Η κατάσταση κλιμακώθηκε γρήγορα, βγήκαν τα όπλα και ως τραγική συνέπεια πυροβολήθηκε ο άτυχος υδραυλικός.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας ενός υδραυλικού σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, 7 άτομα της ομάδας «L» έφτασαν στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας, μπήκαν σε αίθουσα VIP και συναντήθηκαν με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Την προηγούμενη μέρα είχε τραυματιστεί ο γιος του εστιάτορα. Οι συγγενείς είχαν κάνει μία έρευνα για το πώς επιτέθηκαν στον έφηβο και είχαν φωνάξει μία ομάδα Αλβανών, ώστε να ερευνηθεί τι έγινε στο περιστατικό από το προηγούμενο βράδυ.

Την ώρα εκείνη, στην καφετέρια μπήκε ένας άλλος Αλβανός, ο οποίος ήταν αδελφός μέλους μίας αντίπαλης συμμορίας και μόλις τους είδε, επιτέθηκε λεκτικά, λέγοντας «τι κάνετε εδώ, τι συμβαίνει».

Η κατάσταση κλιμακώθηκε γρήγορα, βγήκαν τα όπλα και ως τραγική συνέπεια πυροβολήθηκε ο άτυχος υδραυλικός.

Στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή

Δυστυχώς για τον υδραυλικό, όπως αποδείχθηκε, βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή όταν άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί ανάμεσα στα μέλη των συμμοριών.

Το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το MEGA καθηλώνει. Είναι η σκηνή του εγκλήματος σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας με θύμα τον 37χρονο υδραυλικό που είχε πάει να διασκεδάσει και να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στην τηλεόραση.

Όπως αναφέρεται, το θύμα έτυχε να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με ένα από τα μέλη της συμμορίας που είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με τον δράστη. Ο αδικοχαμένος υδραυλικός έπινε το ποτό του και έβλεπε τηλεόραση, όταν ξαφνικά βγήκαν τα όπλα.

Δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει. Η σφαίρα τον βρήκε στον ώμο και του στοίχισε τη ζωή.

Σε άλλο καρέ φαίνεται η λάμψη από τον πυροβολισμό.

Το χρονικό της υπόθεσης

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί στην καφετέρια και επικράτησε πανικός. Ο κόσμος που ήταν στην καφετέρια εκείνη τη στιγμή άρχισε να τρέχει. Άλλοι κρύφτηκαν κάτω από τα τραπέζια και προσπάθησαν να καλυφθούν.

Ο 37χρονος υδραυλικός που χτυπήθηκε ψυχορραγεί μπροστά στα μάτια τους.

Όπως φάνηκε στην κάμερα, ο δράστης μπήκε στην καφετέρια και προχώρησε προς τα ενδότερα. Άτομα που στέκονταν πίσω τον κάλυπταν, αλλά η κάμερα ασφαλείας έπιασε την στιγμή της ανταλλαγής των πυροβολισμών.

Η ατμόσφαιρα στην καφετέρια μύριζε «μπαρούτι» από νωρίς. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος παρακολουθούσαν «παγωμένοι» αδυνατώντας να αποτρέψουν αυτό που συνέβαινε.

Οι αναλύσεις που οδήγησαν σε συλλήψεις

Οι εικόνες των δραστών βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στα χέρια αστυνομικών και αναλύθηκαν. Έναν και πλέον μήνα μετά οι Αρχές έχουν στα χέρια τους, τους δύο πρωταγωνιστές. Τον 33χρονο που φέρεται να πυροβόλησε και τον 23χρονο που καθόταν στο ίδιο τραπέζι με το θύμα και τράβηξε όπλο τη νύχτα του εγκλήματος.

Πρόκειται για μέλη σκληροπυρηνικής συμμορίας Αλβανών που έχουν συλληφθεί κατ’ επανάληψη και έχουν κατηγορηθεί για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ληστείες, αντίσταση κατά της αρχής, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και σωματεμπορία.

Μάλιστα, είχαν βγάλει και τραγούδι τραπ το 2015, στο οποίο περηφανεύονται για την δράση τους. Έστελναν μήνυμα πως το κέντρο τους ανήκει.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, ενώ τα μέλη της συμμορίας που πήραν μέρος στο έγκλημα έχουν ταυτοποιηθεί.

Σχετικές ειδήσεις