ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κορυδαλλός: Συμβόλαιο θανάτου που εκτελέστηκε με 44 σφαίρες - «Εντολή» να φύγουν από τη μέση

Κορυδαλλός: Συμβόλαιο θανάτου που εκτελέστηκε με 44 σφαίρες - «Εντολή» να φύγουν από τη μέση

Τα δυο πρόσωπα που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ στον Κορυδαλλό ήταν ονόματα γνωστά στο τμήμα Εκβιαστών, στο ανθρωποκτονιών, αλλά και στο τμήμα αντιμετώπισης οπαδικής βίας.

Δυο πρόσωπα που έχουν σταθεί στο πλευρό σκληρών ανδρών της νύχτας οι οποίοι έχουν φύγει απο τη ζωή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Η ασφάλεια μιλά για ένα ακόμη ξεκαθάρισμα το οποίο δεν αποκλείεται να συνδέεται με την εκτέλεση του ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στη Βοιωτία. Άλλωστε τα θύματα ήταν πολύ κοντά του.

Οι έρευνες της ελληνικής αστυνομίας κινούνται σε τρεις άξονες. Από τη μία, η ασφάλεια εξετάζει κάθε υλικό απο κάμερα ασφαλείας που μπορεί να οδηγήσει στους δράστες, ενώ στο επίκεντρο θα μπουν οι κάμερες απο το σημείο που έκαψαν το όχημα οι εκτελεστές έτσι ώστε να διαπιστωθεί ο τρόπος διαφυγής τους.

Ανδρες του ανθρωποκτονιών θα λάβουν καταθέσεις απο πρόσωπα που βρίσκονταν πολύ κοντά στα θύματα. Οι επαφές τους το τελευταίο διάστημα αλλα και οι πιθανές απειλές θα πέσουν στο τραπέζι της έρευνας.

Τέλος, στο τμήμα ανθρωποκτονιών ήδη έχουν ανοίξει φάκελοι απο το παρελθόν όπου πρωταγωνιστεί ο ένας απο τους δυο νεκρούς άνδρες.

Οι εκτελεστές είχαν πάρει εντολή να βγάλουν απο τη μέση τους δυο άντρες και δεν είχαν κανέναν περιθώριο λάθους. Τους γάζωσαν με μανία μέχρι να βεβαιωθούν ότι ήταν νεκροί. 44 κάλυκες συνέλλεξε η αστυνομία απο το σημείο της δολοφονίας.

Ποιος είναι «ταξιτζής» που εκτέλεσαν

Το ένα απο τα δυό θύματα με το παρατσουκλι "ράμπο" είχε απασχολήσει την ελληνική αστυνομία για ανθρωποκτονία οπαδού ποδοσφαιρικής ομάδας. Στο επάγγελμα ήταν οδηγός ταξί, όσο όμως τα χρόνια περνούσαν βρήκε άλλες οικονομικές διεξόδους.

Το όνομα του ψιθυριζόταν μεταξύ "φουσκωτών" , κυρίως αυτών που έχουν ως έδρα τους τα Δυτικα Προάστεια.

Σχετικές ειδήσεις