Νέος Κόσμος: Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών το όχημα με τον βαρύ οπλισμό

Newsbomb

Η μεταφορά του μαύρου SUV στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Νέος Κόσμος: Απομακρύνθηκε από το ΑΤ της περιοχής το μαύρο SUV με τα όπλα και τα αλεξίσφαιρα και οδηγείται στη ΔΕΕ για περαιτέρω έλεγχο.

Το όχημα που εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (8/6) στην οδό Φανοσθένους στον Νέο Κόσμο, στο οποίο βρέθηκε βαρύς οπλισμός, μετακινήθηκε πλέον από το ΑΤ της περιοχής.

Γερανός της αστυνομίας ανέλαβε τη μεταφορά του στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών όπου θα υποβληθεί σε περαιτέρω ελέγχους για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που θα οδηγήσουν στο ποιοι και γιατί το είχαν χρησιμοποιήσει.

Σε κάθε περίπτωση, το όχημα ήταν κλεμμένο και είχε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Η ιδιοκτήτρια είχε δηλώσει την κλοπή του οχήματος από τον περασμένο Ιανουάριο.

Η ΕΛΑΣ εντόπισε την ιδιοκτήτρια του οχήματος, η οποία δήλωσε ότι έχει ήδη αποζημιωθεί για την κλοπή του από την ασφαλιστική και ως εκ τούτου το όχημα δεν της ανήκει πλέον.

Για το λόγο αυτό ενημερώθηκε η ασφαλιστική εταιρεία και με δικό της γερανό το όχημα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέου Κόσμου.

Εκεί οι αστυνομικοί άνοιξαν το ΙΧ και εντόπισαν μέσα σε αυτό δύο πολεμικά τυφέκια τύπου Καλάσνικοφ, 2 πιστόλια των 9 χιλιοστών, φυσίγγια και δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη των εγκληματολογικών εργαστηρίων προκειμένου να ελέγξουν το αυτοκίνητο και τον οπλισμό που βρέθηκε.

Μάλιστα, έρευνες έκανε στο αυτοκίνητο και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), έτσι ώστε να διαπιστώσει αν υπάρχει οτιδήποτε επιλήψιμο, πριν από την απομάκρυνσή του με προορισμό τη ΔΕΕ.

Τα όπλα, ήδη έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια έτσι ώστε να γίνει βαλλιστική έρευνα για να το αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Βίντεο από τις έρευνες:

* Φωτορεπορτάζ Χάρης Γκίκας

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved