ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ασπρόπυργος: Βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα μετά την επίθεση στο βενζινάδικο

Ασπρόπυργος
Glomex/ΕΡΤ

Το βενζινάδικο στο οποίο σημειώθηκε η επίθεση στον Ασπρόπυργο ανήκει σε συγγενή ηγετικού στελέχους της ελληνικής μαφίας, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2022

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία μετά την επίθεση που έγινε σε βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο τα ξημερώματα του Σαββάτου. Τέσσερα άτομα με Καλάσνικοφ εμφανίστηκαν στο βενζινάδικο, απείλησαν τον φύλακα και στη συνέχεια έκαψαν δύο νταλίκες, οι οποίες καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν με γρήγορες κινήσεις πριν φτάσει στο σημείο η Αστυνομία. Στον τόπο της επίθεσης έφτασαν άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι για τον εμπρησμό χρησιμοποιήθηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί. Στο μικροσκόπιο μπήκαν οι κάμερες ασφαλείας.

Ασπρόπυργος: Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ για την ένοπλη επίθεση στο βενζινάδικο

Αποτέλεσμα της ένοπλης επίθεσης, όπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο της ΕΡΤ, ήταν να ξεσπάσει φωτιά και να καούν δύο φορτηγά που ανήκουν στην επιχείρηση. Στο σημείο έφτασαν αμέσως 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα και άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν ότι δεν πρόκειται για ληστεία αλλά για μήνυμα που ήθελαν να στείλουν οι δράστες.

Ασπρόπυργος: Πώς συνδέεται με την εκτέλεση στον Κορυδαλλό

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά αργότερα, το βενζινάδικο στο οποίο σημειώθηκε η επίθεση στον Ασπρόπυργο ανήκει σε συγγενή ηγετικού στελέχους της ελληνικής μαφίας, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2022.

«Σύνδεση» της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό με την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε σήμερα, Σάββατο τα ξημερώματα, σε πάρκινγκ φορτηγών, πίσω από βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο, εξετάζουν υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι κάμερες ασφαλείας, ενώ εξετάζεται σύνδεση της επίθεσης με άτομα του οργανωμένου εγκλήματος. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τυχόν «σύνδεση» του εμπρησμού στον Ασπρόπυργο με τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό. Μάλιστα, οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από τα άτομα που ήταν στο πρατήριο τη στιγμή της επίθεσης.

Σχετικές ειδήσεις