ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ στη Θεσ/νικη: Σκότωσε τον κουνιάδο, την σύζυγο και το 12χρονο παιδί τους

Σοκ στη Θεσ/νικη: Σκότωσε τον κουνιάδο, την σύζυγο και το 12χρονο παιδί τους

Σοκ προκαλεί η είδηση που έρχεται από το Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκης, με "πρωταγωνιστή" έναν άνδρα, ο οποίος σκότωσε τον κουνιάδο, τη σύζυγο αυτού και το 12χρονο παιδί της οικογένειας.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, ο 60χρονος εισέβαλε στη μεζονέτα, όπου διέμενε η οικογένεια κρατώντας μαχαίρι και τους έσφαξε, τον έναν μετά τον άλλο.

Ο δράστης σκότωσε πρώτα τον κουνιάδο του στο ισόγειο του σπιτιού και έπειτα ανέβηκε στους επάνω ορόφους όπου σκότωσε και τα άλλα δύο θύματα.

Στη συνέχεια, ο δράστης αυτοτραυματίστηκε και πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού, επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να συλλάβουν τον 60χρονο, ο οποίος τραυματίστηκε από την πτώση. Ο δράστης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του seleo.gr, ο 60χρονος είναι γιος γνωστού επιχειρηματία.

Αυτή τη στιγμή αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή, όπου εκτυλίχτηκε η οικογενειακή τραγωδία, ενώ διερευνώνται τα αίτια.

Όπως αναφέρει το thousandnews.gr, το κίνητρο του δράστη ήταν οι οικονομικές διαφορές.

O 55χρονος δράστης εργαζόταν περιστασιακά ως οδηγός ταξί. Είχε μαζέψει λίγα χρήματα και οι πληροφορίες λένε, ότι τα επένδυσε στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρούσε ο άνδρας της αδερφής του, ο κουνιάδος του. Ο 55χρονος όμως, άρχισε να έχει παράπονα. Ένιωθε ότι ο γαμπρός του... «τον έριξε» οικονομικά με αποτέλεσμα την φρικτή πράξη του.

Wraiokastro fonoi2

Ωστόσο, περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα στοχεία που ενδεχομένως προκύψουν από την προανάκριση.

Πηγή φωτογραφιών: seleo.gr, thestival.gr

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις