Συνελήφθη ο Ανδρέας Μαρτίνης

Συνελήφθη ο Ανδρέας Μαρτίνης

Μετά από αίτημα της Εισαγγελίας διαφθοράς για απάτη κατά εξακολούθηση σε βάρος του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν συνελήφθησαν ο Ανδρέας Μαρτίνης και η σύζυγός του στο σπίτι τους στην Κηφισιά - Έφοδος των αρχών και στο εξοχικό του στη Ραφήνα - Τι βρήκαν οι άνδρες της οικονομικής αστυνομίας; 

Το Newsbomb.gr πιστό στη δημοσιογραφική δεοντολογία και στις αποκαλύψεις, εδώ και πάρα πολύ καιρό είχε φέρει στη δημοσιότητα δεκάδες υποθέσεις με τις απάτες στις οποίες εμπλέκεται ο κ. Ανδρέας Μαρτίνης.

Τα οικονομικά όργια στα οποία ενεπλάκη ο κ. Μαρτίνης δεν έχουν προηγούμενο. 

Διαβάστε εδώ το μεγάλο φαγοπότι του κ. Μαρτίνη εις... υγείαν του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Η έφοδος των ανδρών της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι του ζεύγους Μαρτίνη μετά το ένταλμα του ανακριτή διαθφοράς Νίκου Τσιρώνη έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι του ζεύγους στην Κηφισιά.

Και οι δυο οδηγήθηκαν στην Γενική Ασφάλεια, ενώ σήμερα (17/05/2016) αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή.

Διαβάστε αναλυτικά για τη σύλληψή του στο cnn.gr 

«Κάλλιο αργά, παρά ποτέ», λέει ο σοφός λαός. 

Μετά το δημοσιογραφικό αγώνα που εδώ και μήνες έχει ανοίξει το Newsbomb.gr με αποκαλύψεις που προκαλούν εγκεφαλικό, η μια μετά την άλλη, εφημερίδες και μέσα ενημέρωσης άρχισαν να δημοσιεύουν τα όργια του Ανδρέα Μαρτίνη που μέχρι σήμερα κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Τα οικονομικά σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται, είναι δεκάδες. Από το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν μέχρι τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό αλλά και το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. 

Κατασπατάληση χρήματος και ακίνητης περιουσίας. 

Είναι γνωστό πλέον ότι η Δικαιοσύνη έχει στα χέρια της ογκωδέστατους φακέλους, αρκετούς για να ξεδιαλύνουν τις απάτες του κ. Μαρτίνη. 

Το Newsbomb.gr έχει στη διάθεση των ελληνικών αρχών όλα τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα που έχει συλλέξει μετά από έρευνες μηνών για τη δράση του κ. Μαρτίνη αλλά και του «συστήματος» που υπηρέτησε επί σειρά ετών τον εν λόγω κύριο. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Μαρτίνης, η εταιρεία «Κόμβος», ο νομαρχιακός σύμβουλος και το ξεπούλημα

Ο Μαρτίνης, η εταιρεία «Κόμβος», ο νομαρχιακός σύμβουλος και το ξεπούλημα

Ποιος είναι ο κ. Μαρτίνης: Έργα και ημέρες

Ο κ. Μαρτίνης επί σειρά ετών κυκλοφορούσε ανενόχλητος και έκανε πολυτελή ζωή που θα ζήλευαν ακόμη και βασιλιάδες, με κότερα, ελικόπτερα, βίλες και πολυτελή αυτοκίνητα, ενώ την ίδια ώρα, τα ιδρύματα που διοικούσε βούλιαζαν στα χρέη και στις οικονομικές ατασθαλίες. 

Οι υποθέσεις απάτης στις οποίες εμπλέκεται είναι δεκάδες. 

Το Newsbomb.gr με συνεχή ρεπορτάζ και δημοσιογραφικές έρευνες ανέδειξε τα περισσότερα από αυτά, την ώρα που τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης σιωπούσαν. 

Διαβάστε λοιπόν ποιος ήταν ο κ. Μαρτίνης:

«Φέσι» 243.000 ευρώ από τον Μαρτίνη στον Ερυθρό Σταυρό

Στους ανακριτές δύο δικογραφίες με κακουργήματα για τον Ανδρέα Μαρτίνη

Ανοίγουν... στόματα για τα όργια του Μαρτίνη στον Ερυθρό Σταυρό