ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φαρ Oυέστ στα Άνω Λιόσια: «Ξαναχτύπησαν» οι ληστές χρηματοκιβωτίων - Πυροβόλησαν κατά αστυνομικών

Φαρ Oυέστ στα Άνω Λιόσια: «Ξαναχτύπησαν» οι ληστές χρηματοκιβωτίων - Πυροβόλησαν κατά αστυνομικών

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τρίτης (07/03) όταν άγνωστοι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν και να ληστέψουν βιομηχανία παραγωγής αερίων, στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τη σύλληψη τριών που επιχείρησαν να ληστέψουν χρηματοκιβώτιο στη Βοιωτία και στη συνέχεια πυροβόλησαν κατά αστυνομικών στα Άνω Λιόσια.

Οι τρεις δράστες, εισέβαλαν στις 3 τα ξημερώματα στα γραφεία της βιομηχανίας, η οποία βρίσκεται στα Δερβενοχώρια και αφού ακινητοποίησαν τον φύλακα προσπάθησαν να σηκώσουν το χρηματοκιβώτιο. Παρά τις επίμονες προσπάθειές τους, όμως, δεν τα κατάφεραν και έτσι έφυγαν με το αυτοκίνητο του φύλακα της βιομηχανίας.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος), που είχαν ενημερωθεί για τη ληστεία, μόλις είδαν τους δράστες, στις 04:30, στην περιοχή Μόρνος των Ανω Λιοσίων, τους έκαναν σήμα για να σταματήσουν. Εκείνοι τότε πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά.

Στη συνέχεια, οι δράστες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ η Αστυνομία πραγματοποιεί ελέγχους για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.