ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Παραολυμπιονίκης σκότωσε τον υπάλληλό του μέσα σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Παραολυμπιονίκης σκότωσε τον υπάλληλό του μέσα σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ

Συναγερμός από πυροβολισμούς σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ,σήμανε το βράδυ της Πέμπτης (23/3/2017) στην περιοχή του Μοσχάτου.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν αρχικά λόγο για εισβολή δύο ένοπλων στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Ποσειδώνος, με σκοπό τη ληστεία, ωστόσο λίγο αργότερα το έγκλημα διαλευκάνθηκε, σοκάροντας την τοπική κοινωνία.

Και αυτό γιατί δράστης φέρεται να είναι ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου και γνωστός Παραολυμπιονίκης, ο οποίος σκότωσε εν ψυχρώ τον υπάλληλό του.

mosxato5

Οι κάτοικοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς μία περίπου ώρα πριν από τα μεσάνυχτα, κάλεσαν την Αστυνομία, πιστεύοντας ότι πρόκειται για ληστεία.

Όταν ωστόσο οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο συνειδητοποίησαν πως το κίνητρο του δράστη ήταν άλλο, αφού βρήκαν το πρακτορείο κλειδωμένο και με κατεβασμένα ρολα!

Αναζήτησαν έτσι τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος εντοπίστηκε μετά από λίγη ώρα και συνελήφθη, αφού ομολόγησε το έγκλημα.

Ο 39χρονος ο οποίος έχει διακριθεί στο παρελθόν με την Εθνική ομάδα στην κολύμβηση πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο υπάλληλό του με πυροβόλο όπλο, έπειτα από έντονο επεισόδιο. Υποστήριξε στις αρχές ότι είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος του καβγά των δύο αντρών που κατέληξε στην ανθρωποκτονία ήταν μια γυναίκα.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σχετικές ειδήσεις