ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βασίλης Τσαγκάρης: Τι είπε στους αστυνομικούς η μοιραία γυναίκα

Βασίλης Τσαγκάρης: Τι είπε στους αστυνομικούς η μοιραία γυναίκα

Βασίλης Τσαγκάρης: Απαντήσεις για το πώς ο παραολυμπιονίκης έφτασε μέχρι το έγκλημα, σκοτώνοντας έναν 39χρονο μέσα στο κατάστημα ΠΡΟΠΟ που διατηρούσε στο Μοσχάτο, προσπαθούν να βρουν οι Αρχές.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση κλήθηκε να δώσει κατάθεση η εν διάσταση σύζυγος του θύματος, η οποία διατηρούσε σχέση το τελευταίο διάστημα με το δράστη. Η ίδια δεν μπόρεσε εξηγήσει το έγκλημα και είπε στους αστυνομικούς για τον απότομο χαρακτήρα του πρώην συζύγου της και τους συχνούς καυγάδες και αντιπαραθέσεις που είχαν, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του κοινού βίου τους, αλλά και όσο ήταν σε διάσταση.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, δράστης και θύμα γνωρίζονταν πριν ακόμη αυτοί χωρίσουν, αφού τα σπίτια τους ήταν απέναντι το ένα από το άλλο και περιέγραψε το θύμα ως άκρως βίαιο, με εκρήξεις θυμού που έφταναν πολλές φορές και στο να ασκήσει βία σε βάρος της.

«... μια από τις φορές που έφτασε μέχρι τη βία ήταν όταν είχα πάει να συζητήσουμε για τα παιδιά. Κάποια στιγμή θύμωσε παρά πολύ και αφού με χτύπησε, δεν με άφηνε να φύγω από το σπίτι και μου έλεγε ότι θα με κρατήσει εκεί με τη βία. Όταν κατάφερα να φύγω πήγα στο αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου όπου του κατέθεσα και μήνυση...».

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr