ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Διπλό «χτύπημα» από τους ληστές των χρηματοκιβωτίων

Διπλό «χτύπημα» από τους ληστές των χρηματοκιβωτίων

Δύο ληστείες χρηματοκιβωτίων, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, σημειώθηκαν σήμερα Τρίτη (04/04).

Οι ληστές, οι οποίοι έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Βοιωτίας, «χτύπησαν» σήεμρα σε Σχηματάρι και Ριτσώνα.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αρχικά, πέντε άντρες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν σε εργοστάσιο εταιρείας ζυθοποιίας το οποίο βρίσκεται στο Σχηματάρι, στις 3.20, σήμερα τα ξημερώματα.

Μπήκαν στο εργοστάσιο αφού ακινητοποίησαν τον φύλακα και στη συνέχεια μία γυναίκα, χημικό, που βρίσκονταν στην εταιρεία.

Πριν ακόμα εκδηλωθεί η οποιαδήποτε αντίδραση και ενώ δεν είχαν περάσει 20 λεπτά, μία ομάδα τεσσάρων ανδρών αυτή τη φορά, επίσης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά, έφτασε σε εργοστάσιο σαπωνοποιίας, που βρίσκεται στη Ριτσώνα.

Οι τέσσερις ληστές ακινητοποίησαν τον φύλακα, πήραν το χρηματοκιβώτιο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στην Βοιωτία, αλλά και στην Εύβοια έχει σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές αρχές, για να εντοπιστούν τα ίχνη των ληστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τους τελευταίους μήνες, πολλά εργοστάσια στην ίδια περιοχή έχουν πέσει θύματα της σπείρας των ληστών, οι οποίοι ακινητοποιούν τους φύλακες και κλέβουν τα χρηματοκιβώτια, χωρίς να αφήνουν ίχνη πίσω τους.

Διαβάστε ΕΔΩ για τους ληστές χρηματοκιβωτίων

Σχετικές ειδήσεις