ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρόμος για γνωστό εργολάβο στη Λαμία: Τον απείλησαν με όπλο, τον χτύπησαν και τον λήστεψαν

Τρόμος για γνωστό εργολάβο στη Λαμία: Τον απείλησαν με όπλο, τον χτύπησαν και τον λήστεψαν

Αντιμέτωπος με δύο άγνωστους άνδρες που κρατούσαν πιστόλια, ήρθε περίπου στις 10 το βράδυ της Πέμπτης (1/2/20128), γνωστός εργολάβος στην πόλη της Λαμίας, την ώρα που έφτανε στην πολυκατοικία που μένει στην οδό Όθωνος, κοντά στην πλατεία Λαού.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι ληστές του είχαν στήσει «καρτέρι», και απειλώντας τον με όπλα και χτυπώντας τον οδήγησαν στον 4ο όροφο όπου βρίσκεται το σπίτι και το γραφείο του. Μάλιστα την πόρτα στους ληστές άνοιξε η σύζυγος του θύματος που είδε ξαφνικά μπροστά της τους δύο ληστές να κρατούν τον άνδρα της.

Οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν καλά τόσο τα δρομολόγια του θύματός τους, όσο και το σπίτι όπου διαμένει η κόρη του για την οποία τον απείλησαν ότι θα την «επισκεφτούν» επίσης αν δεν τους έλεγε που είχε χρήματα, χρυσαφικά και κοσμήματα.

Οι κουκουλοφόροι, που μιλούσαν πολύ καλά Ελληνικά, αλλά άλλη γλώσσα μεταξύ τους, αφού χτύπησαν τον ηλικιωμένο εργολάβο, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και κοσμήματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Όταν το θύμα κατάφερε να επικοινωνήσει με την αστυνομία, ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ ομάδες της Άμεσης Δράσης έφτασαν και κάτω από το σπίτι της κόρης του θύματος που βρίσκεται σε άλλο κεντρικό σημείο της Λαμίας. Συγχρόνως ο άτυχος άνδρας μετέβη για εξετάσεις στο Νοσοκομείο, καθώς εκτός από τα χτυπήματα ήταν μεγάλο και το σοκ που υπέστη.

Στο σημείο όπου έγινε η ληστεία έφτασαν επίσης άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας που ανέλαβε και την προανάκριση.

Σχετικές ειδήσεις